16.6.12

REVETLLA POPULAR DE SANT JOAN

Enguany, l'Ajuntament organitza una Revetlla popular de Sant Joan.
A la masia de Carrencà (fins ara deiem Carrancà...) tothom que volgui gaudir de la revetlla només s'haurà d'emportar el sopar.
L'Ajuntament posarà taula i cadires i també servirà Coca i Cava per a tothom.
Cal demanar els tiquets gratuits a la regidoria de Cultura fins el dimecres 20 de juny.
-



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Es vol fer una festa tradicional que m'assembla molt be pero en lloc de portar una orquestra per ballar posem un dj ? Tan ha costat la festa que no hi han diners ? I es tenen que regalar la coca i el cava ? Clar per contentar als avis i als que li agrada la cultura

Marc Candela ha dit...

Bon dia anònim,

Fem una Festa tradicional i popular, sí. No entenc per tant la pregunta que fas en el sentit que sembla que per ser una festa tradicional estiguem obligats a portar una orquestra.

L'any passat es va portar una orquestra que va costar al voltant de 3000€ a l'envelat amb una assistència màxima de 30 persones. El total del cost de l'any passat va ser rondant el 5000€.

Enguany ens hem gastant al voltant de 4000€, un 20% menys, i de moment ja han confirmat que vindran al sopar de la revetlla amb Dj més de 250 persones.

Amb un 20% menys de cost venen gairebé 10 vegades més de gent.

En tot cas, les critiques un cop passi la festa popular. Valorem-ho, però ara per ara les xifres canten.

Bona revetlla de Sant Joan,

Anònim ha dit...

Aleshores Sr. Marc Candela si cadascú fes la revetlla a casa seva podriem estalviar 4000 euros per coses veritablement necesàries? Pregunto?

Marc Candela ha dit...

Anònim,

La revetlla de Sant Joan, com el carnaval, reis, caga tió, són festes populars i col·lectives. Lògicament si totes aquestes les fes cadascú a casa seva, podríem destinar aquests diners a d'altres coses, però aleshores no serien festes populars i col·lectives, i estaríem eliminant la cultura popular.

Al fil del Camp de Futbol es diu que no hi han diners per Cultura, i vosté hem comenta que aquests diners ens els podem gastar en altres coses.

Però per eliminar rumorologia dir que: la foguera, seguretat, la petita pirotècnica de la foguera ja puja a gairebé 1500€, la decoració de l'espai i el Dj a gairebé 2000€, i que les coques i cava poc més de 500€. Per tant, si cadascú fes la revetlla a casa seva es podríem estalviar algunes parts, o tot. Eliminem la foguera municipal? treiem l'animació de la revetlla?

Es difícil acontentar a tothom, però intentem obrar des de l'austeritat i pensant en el global del poble.

Anònim ha dit...

Sr. Marc Candela
A mi em parla de tradicions i festes populars amb el estómeg ple. Més important és cobrir les necessitas bàsiques dels veïns de Martorelles que gastar 4000 euros en mùsica i ball.

Una indignada.