19.6.12

192.000 EUROS PER CANVIAR LA GESPA DEL CAMP DE FUTBOL

Sembla que canviar la gespa del camp de futbol s'ha convertit en un tema prioritari del nostre Ajuntament. No podem esperar i s'ha iniciat un procés "d'urgència" per poder canviar-la aquest estiu.
Entenc que hi ha molta gent que li agrada el futbol i que per tant estaran molt contents en que l'Ajuntament gasti 192.000 euros del pressupost a aquestes obres, però espero que aquests ciutadans també entenguin que a molts martorellencs ens agraden altres coses.
A dia d'avui desconec el pressupost destinat a Cultura per aquest 2012 però tinc la impresiò de que el futbol guanyarà per golejada....
-

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Com es nota que ni li agrada el futbol ni te nens que juguin!
Es lamentable l’estat del camp de futbol, aquesta temporada tots els pares, mares i aficionats del futbol hem patit durant els partits esperant que cap jugador s’entrebanqués en un dels furats que hi ha en el camp. No penso en els seguidors dels equips grans, en els que el joc és molt ràpid.
Te raó que en el temps que corren no es imprescindible gastar-se aquest diners, però si no es fa aquesta inversió millor que es tanqui el camp de futbol.

Estic d’acord que fa falta més cultura al poble, però la gent del poble quina cultura vol? L’any passat es van realitzar concerts al pati de la masia durant l’estiu i en les seves fotos es podia apreciar la falta de públic.

Manel ha dit...

Aquest anònim també se li nota que només li agrada el futbol. Jo tinc un fill que li agrada la natació i resulta que a Martorelles no tenim piscina. A mi m'agrada molt el tenis i no puc anar jugar a tenis en el meu poble, però es gasten 200.000 euros en canviar la gespa.
Manel

Anònim ha dit...

T’equivoques Manel.
A mi també m’agradaria tenir a Martorelles un complexa esportiu com el de Sant Fost on jugar a tenis, a pàdel, amb piscina coberta i un gimnàs, però com el que tenim és un camp de futbol i un pavelló crec que l’hem de tenir un bones condicions. També crec que haurien de fer un pensament i fer obres al pavelló i arreglar els vestuaris i els gimnàs, que estan en males condicions.
A nivell de la cultura també m’agradaria gaudir d’una bona sala on poder veure obres de teatre, gaudir de concerts, etc.. però no ho tenim.
També m’agradaria que en el nostre poble no hi hagués el nivell d’aturats i de famílies que ho estan passant malament, però a Martorelles no tenim una micro economia que no li afecti la crisis que està afectant a Europa.

Anònim ha dit...

Ja teniu un celler com sala polivalent per a la cultura i els practicants d',esports que som mes que gent del mon de la cultura tenim un patatal de camp de futbol i una pavello de mes de 40 anys amb una pista on es lexionen molts jugadors. Que aquest ajuntament es gasti crec que mes de 400 mil euros en una sala com el celler si es una barbaritat pero aixo Antoni no diras res. Es cultura i a tu t'agrada aixo.

Xavi

Anònim ha dit...

Ja teniu un celler com sala polivalent per a la cultura i els practicants d',esports que som mes que gent del mon de la cultura tenim un patatal de camp de futbol i una pavello de mes de 40 anys amb una pista on es lexionen molts jugadors. Que aquest ajuntament es gasti crec que mes de 400 mil euros en una sala com el celler si es una barbaritat pero aixo Antoni no diras res. Es cultura i a tu t'agrada aixo.

Xavi

Anònim ha dit...

Xavi yo creo que el celler no lo ha pagaqdo el ayuntamiento y se ha hecho con fondos europeos pero no estoy seguro.
Y otra cosa, ya era hora de que hubiera una sala en condicones no crees? Ya hace muchos años que hay un campo de fútbol, un pavellón, un envalat para bailar, etc
Y si lo de que se lesionan muchos jugadores es verdad alguien deberia dar explicaciones, ¿no crees?
Juan

Anònim ha dit...

Hola que tal, después de leer todo lo anterior, creo que la diversidad tiene que ser admitida, tanto el deporte como la cultura enriquece al ciudadano. Lo más importante es llenar la nevera y la verdad que los usuarios de pié tengamos que pagar los errores de los políticos. Este campo de futbol gasta un monton de dinero en luz, un coste insostenible actualmente. Pero lo cierto que el campo de futbol lo remodeló el Mompel quizás 10 años, no lo sé. Estoy a favor del deporte y sobretodo de la cultura, pero aún más de poder ayudar a las personas que lo necesitan y que no pueden pagar ni los recibos de la luz, ni los impuestos. La salud y la deducación estan por encima de todo, el deporte es importante y la cultura por encima de todo. El primer Celler ha sido ahora, las remodelaciones del pavellón, campo de futbol varias veces. Eso sí el gimnasio debería de haberse modificado. Estoy cansada de que el pueblo se pelee sobre si la cultura y el deporte. Los dos son importantes, algunos políticos prescindibles se pelean en arreglar y estropear lo que hizo el otro.

Anònim ha dit...

crec que l'esport majoritari com és el futbol potencia l'esport del nens i poc de les nenes, jo tinc nenes i perquè facin un esport he d'anar a fora de Martorelles, si fessin tennis l'apuntaria. Ja era hora que a part de l'Esport hi hagi un altre esport com pot el Karate, no ho fan les meves filles però perquè no li agrada. S'hauria d'estudiar i potenciar l'esport sense descriminació per sexe. La cultura pot ser per a homes i dones, però l'esport de futbol el practiquen majoritariament els homes. Potenciem més l'esport entre les noies? El dret d'igualtat i d'acces a l'esport. S'haurien de recollir idees.

Roger Candela ha dit...

Senyors i Senyores, trobo realment lamentable que es compari el Celler amb el canvi de gespa, que en desconec l'estat i no dubto de que s'hagi de canviar. Realment, degut a anys de manca de manteniment, l'estat dels nostres equipaments és ruïnós. Però tots hem d'admetre que Martorelles no tenia una sala d'actes en condicions, que les obres es van iniciar abans de l'esclat de la crisis, i pagat per la Unió Europea, mentre que el camp de futbol és l'equipament més nou, i pagat per l'ajuntament. Suposo que no seria pas cap daltabaix, que amb la situació que tenim, en lloc de canviar tota la gespa només canviar aquells trossos que realment facin falta. Pel que fa al tema de la llum hem sembla recordar que ja s'han iniciat els treballs de millora que ens permetran estalviar en la factura.

Anònim ha dit...

Sou gent estranya els de Martorelles. Aqui a Santa Maria no tenim res i a sota us queixeu quan no es fa res i també us queixeu quan es fan coses. Ja m'agradaria al meu poble un camp de futbol amb gespa, un pavelló tancat i no el que tenim, un celler per a la cultura, etc. Estic d'acord que tot és important i de tot s'ha de portar un equilibri. Una salutació des d'un poble petit que no tenim res. Petons. Silvia

Anònim ha dit...

Pa i circ amics, pa i circ i aixì ens va el pel a tots d'aquest país.

Que llestos eran els Romans ja fa més de 2000 anys.

I que no guanyem l'EUROCOPA, per què sino "la crisi" ja s`ha acabat, encare que el poble no pugui ni menjar.
Tenim el que ens mereixem, ni més ni menys.
Amb aquests diners, menjarían moltes persones del poble i per més d'un any, SEGUR !!!
Que no tinguem que trobar a faltar aquests diners més tard per un altre cosa.

Anònim ha dit...

Roger Candela, eso de que paga la Unión Europea, no nos lo creemos nadie, y tú menos.

Ahora se lo están cobrando i con creces, con intereses a más del 7%,por que somos unos derrochadores e inútiles en este paìs.

¿500.000€ ha costado "el chiringuito"? si ese así, hay para matarnos a todos, por que eso no lo vale ni "jarto de vino".

Y si ahora nos gastamos 200.000€ en el cesped del futbol, vienen los alemanes y nos hacen cavar el tunel de La Conrería a pico y pala, por más idiotas.

Anònim ha dit...

Es increible que con lo que nos esta cayendo encima nos discutamos por el deporte y la cultura. Hay casi 500 parados en el pueblo, muchas familias són usuarias fijas de Caritas y servicios sociales, no pueden pagar hipotecas o alquileres y aquí nos gastamos el dinero en deporte y fiestas. Lo que tiene que hacer este ayuntamiento es dejar de gastar dinero en cosas que no són de competencia por ley y que al final por lo que sale en la prensa el gobierno español el obligara. Mas dinero a crear ocupacion y ayudar a vecinos necesitados y menos celler y campo de futbol. Y por cierto, solo veo articulos contra temas menos contra la cultura. Claro al sr. Antondensi el gusta y a mas es muy amigo de los padres del concejal de cultura. Muy imparcial si señorm

Anònim ha dit...

Si no esta en buenas condiciones, cierren el campo de futbol y el pabellón y que los niños que practican deportes se vayan a su casa o a jugar en la calle como antaño o a hacer trastadas.
Se han parado a mirar que mucha de la gente que esta en los bares esta en paro, para eso no les falta dinero pero para pagar los libros de los niños o el agua si.
Señores, no nos quejemos tanto. Como dice la amiga de Santa Maria, si no hacen nos quejamos y si hacen también, nunca nos parece bien nada.
Prefiero que el ayuntamiento se gaste el dinero en promocionar el deporte y la cultura o la cultura y el deporte.

Anònim ha dit...

La majoria de los que juegan al futbol son de mollet !!!!!!!!!!!!!

SERGI ha dit...

No tinc rès en contra el futbol però gastar-se 200.000 euros del pressupost municipal DE COP per canviar la gespa ho trovo vergonyós.
Què passa, que hi han molts votants que juguen a futbol? Aquest govern té un nivell tan baix que no els hi interessa gens els temes culturals.
I la oposició no te rès a dir? On son? Han estat abduits per una nau extraterrestre?
Sergi

Anònim ha dit...

Los de la oposicion estan callados como " putas ", como ahora tienen sueldo pues para ellos todo está bien, que gran politicos !!!!
Los de CIU,familia mompel & cia, menudos mentirosos no se retiraban ??
Que vergüenza ahora se les ve verdaderamente el plumero, siempre han mirado por su interes.
Por favor a los partidos que forman gobierno empezar a pensar en los vecinos un poquitooo !!

Un vecino

Anònim ha dit...

Tenemos los governantes ke nos merecemos,estamos aborregados o en el bar como dice un anonimo,manda narices,basta ya de ke nos tomen por idiotas,primero los vecinos comen y despues viene la cultura y el deporte,destinen ese dinero a crear puestos de trabajo.

Pere Ribes ha dit...

Bon dia
Respostes i informacions :
• Es pregunta pel pressupost de Cultura ,doncs, es destinen 68.000 euros a Festes,30.000 euros a joventut,81.000 euros a cultura que si ho sumem = 179.000 euros anuals .El canvi de gespa te una durada de 15 anys, si dividim 192.000euros entre 15 anys = 12.800 euros anuals .
• La gespa no es pot canviar per aquells trossos que realment facin falta. Degut a anys de manca de manteniment, l'estat dels nostres equipaments és ruïnós. Recordar que el camp és Municipal .
• Totes les grans obres han estat subvencionades parcialment
• EL pressupost d'esports és de 141.000 euros, dels quals 50.000 són destinats a la piscina Municipal ,la resta a les diferents Entitats Esportives
• CULTURA DE L' ESPORT
Més d'un miler de persones participaven a MARTORELLES en l'activitat de la cultura de l esport més important del Baix Vallès, el CLUB DE FUTBOL MARTORELLES presentava la seva escola d'esport
Un acta de gran ressò que fomenta la Cultura de l' Esport des d 'Infantesa fins als més adults; aglutinant persones de diferents nacionalitats, opinions polítiques, edats i cultures.
El Futbol a Martorelles es el màxim representant en Esport i Cultura del Municipi, la nostre escola es reconeix a tota la província i fem arribar la marca Martorelles més enllà de les nostres fronteres.
S'ha INICIAT,FOMENTAT I TREBALLAT un pla de VALORS adaptat i programat per l'edat : Cooperació,comunicació (relació),respecte,treball d'equip,esforç,disciplina,saber compartir,autonomia,iniciativa,autoestima i seguretat,relaxació,tolerància, solidaritat,acceptar i respectar les normes,desenvolupar la capacitat d'atenció, adquirir hàbits d'higiene i alimentació.
Com la major representació de l'esport a Martorelles des de fa moltes generacions, vol seguir aportant el seu gra de sorra a la nostre societat, i des d'aquestes quatre línies volem demanar-vos la vostre participació, confiança i col•laboració en el nostre projecte per poder seguir desenvolupant la nostre tasca: La Cultura del Esport : El Futbol
És obvi que unes instal•lacions de gespa de més de 14 anys no són el marc idoni
• Tots els nens/es no són de Mollet :
240 nens/es són de Martorelles,Sta Mª de Martorelles i Sant Fost .la resta fins arribar a 340 nens de diferents poblacions ( Montmeló,Sant Celoni,Montornès,La Llagosta,Bigas,Palau ,Sta Perpetua ..) .Tanmateix disposem d’una plantilla de 60 persones ( entrenadors,coordinadors,delegats,ajudants que treballen desinteressadament per la Formació i la Cultura de l’Esport

Quedo a la vostre disposició. Pere R

Anònim ha dit...

Molt bonic sr. Ribes, però conec a nens de Martorelles que han marxat del club per com se lis ha tractat, nens que no han estat admesos a l’escola perquè per vostès no son bons.
Si paguem la gespa els veïns de Martorelles i tots som bons per pagar els nostres impostos, el que s’ha de fer es ensenyar a jugar a futbol i no anar darrera dels “cracks”, pues aquets a la mínima que podem marxen del club.
El camp de futbol està en males condicions per la falta de manteniment però pot ser que també per el incivisme d’alguns jugadors, del club o dels visitants.
El manteniment en aquest poble no existeix, quan està trencat o en molt males condicions es quan es fa una intervenció.
Sr. Pere, si que esta vostè ven informat sobre les dades de l’Ajuntament.

Anònim ha dit...

Senyor Ribes, jo demano que es miri també pels altres clubs de pilota, els que no juguen a sobre la gespa...
No hi ha vestuaris adequats, el sostre del pavelló fa pena, es moren de calor a l'estiu,... Aquests també exportes la marca Martorelles. I si no ho fan més és per manca d'espai i per manca de nens, ja que molts se'n van del poble per poder jugar l'esport que els hi agrada.

Anònim ha dit...

Sr. Pere Ribes, muy buena tu charla y exposición de datos con pelos y señales.
Pero no nos sirve para nada al pueblo para justificar AHORA EN ESTOS MOMENTOS una inversión como esta de casi 200.000€, con la que está cayendo. Además planteándose problemas de poder mantener una guardería en Martorelles, por ejemplo, y otros muchos servicios más, que daría por aburrir si los cito.
Sino se puede jugar al futbol con cesped artifical, que se haga con tierra, como antes. Y sino, buscar otro deporte.
Como diría el Molt Honorable Sr. Jordi Puyol, "això ara NO TOCA".

Anònim ha dit...

Sr Pere los vecinos necesitan soluciones a sus problemas,el paro es uno de ellos,sus razonamientos exportamos la marca Martrelles,me parece patetico,si tantas cifras tiene digame cuantos padres de niños del club están parados,necesitamos gestores con sentido comun.