10.6.11

UxM, MAM, ICV-EUiA, I ERC, ARRIBEN A UN ACORD DE GOVERN PER A MARTORELLES.

Avui divendres 10 de juny del 2011 s’ha efectuat l’acord de govern entre els partits Units per Martorelles (UXM), Més Acció per Martorelles (MAM), Iniciativa per Catalunya els Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). L’acord donarà l’alcaldia en els propers anys a Romuald Velasco d’UxM
L’Acord de Govern sorgeix de la voluntat d’UxM de fer un govern d’ampli abast amb el màxim de partits amb representació, amb els quals tots els partits que han entrat hi estan d’acord, per afrontar el moment complex de crisi. En aquest sentit continuen deixen la porta oberta al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per si s’hi vol incorporar amb posterioritat, ja que durant les actuals negociacions s’han auto-exclòs per no creure en un govern tant ampli.
L’Acord de govern busca en el context de crisi actual treballar en les següents línies estratègiques; el treball i la formació ocupacional, el benestar de les persones, la transparència i la participació amb noves maneres de fer política local a Martorelles. I en aquest sentit en els propers mesos s’elaborarà el Pla d’Acció Municipal (PAM) que acabarà de definir al detall els punts d’intervenció acordats entre les quatre forces polítiques.

Units per Martorelles
Més Acció per Martorelles
Iniciativa per Catalunya els Verds
Esquerra Republicana de Catalunya

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto parece un circo no puedo creer que tanta gente se vayan a poner deacuerdo.

Por cieto segun expones en la noticia UXM deja abierta la puerta para el PSC pero no dicen nada de CIU segunda fuerza más votada del pueblo, creo que sería bueno para el pueblo que también pudieran entrar los de CIU, sobretodo si realmente dimiten los actuales dirigentes y se renuevan como así se rumorea en el pueblo.

Francisco

Anònim ha dit...

5 partidos? Vaya pueblo solo por cargos.

Mira que no me gusta nada PSC pero en esta acción perfectos.

Anònim ha dit...

Y el Psc?

Anònim ha dit...

Al anonimo que dice que entre Ciu si dimiten los tres primeros: estoy de acuerdo que dimitan porque peor no podian haberlo hecho pero parece una broma que se queden los tres siguientes que nadie sabe quien son y no tienen ni idea de nada y te lo dice uno que votó CiU a pesar del Mompel y compañia. Si queremos volver a ganar, hay que cambiar a practicamente toda la lista.

Anònim ha dit...

Ahora a trabajar y que se note.

Anònim ha dit...

Per fi! Un govern amb gent que te ganes de treballar pel nostre poble!! Ànims Marc i a tots els de més també!

Un indignat

Anònim ha dit...

¿Pero esto que es el Cuartopartito o el camarote de los Hermanos Marx en una Noche en la Opera?

Si con tres en el gobierno no se aclaraban ni pa Dios, imaginate con Cuatro.
Esto puede ser "can penja i despenja".
Que venga CiU, para ver ya si esto lo arregla, esto se HUNDE.

Anònim ha dit...

Que venga CIU? Que no sabes que también estaba montando un cuatripartito. Han ofertado con una carta firmada por Mampel, Pertiñez i Defaus sus dimisiónes a cambio que pactaran con ellos. Han ofertado la Alcaldia al PSC y hicieron llegar ofertas al MAPM y ERC y sólo pedian a cambio dejar a UxM en la oposición. Y no es ningún bulo, te lo dice una persona de uno de esos partidos que ha estado en una reunión. ¿Donde esta el respeto a la lista más votada? ¿Donde esta el que se quejaba de tripartitos? Nuestro partido no entran en estos juegos dignos de paises tercermundistas.

Anònim ha dit...

Anónimo, y donde te crees que estamos en la Repúlica Bananera Española-Catalana.

AP ha dit...

Vuestro partido se vende a cualquiera con tal de cobrar un sueldo. Tu no tienes ni idea de nada i de reuniones no has estado a ni una, porque t'he limitas a decir cosas no verdaderas. Di la verdad va!

Anònim ha dit...

Vinga AP que el teu partit ja ha vengut prou a Catalunya i als catalans davant el PSOE. Vergonya us tindria que fer que només us preocupa la cadira.

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

¿Cómo es posible que después de llegar a un acuerdo con PSC e IC el lunes a la tarde el jueves sin mediar información alguna plantean un conco-partido? ¿Cómo es posible que MAPM y REC que han puesto literalmente a parir, con acusaciones de todo tipo a Romueld Velasco acaben pactando con él? Recordar que fueron los más duros con UxM en el debate.
¿Coherencia, honestidad?
Tomar nota ciudadanía de Martorelles: alguien que engaña una vez engaña mil.

Anònim ha dit...

A Martorelles,no volem polítics professionals com la AP; Es molt llesta, i s'ha quedat a la opossisió, i d'aquesta manera, no es tindrá que mollar, i sempre quedará be amb tothom.
Li ha anat molt be, l'excusa de que mes d'un tripartit no es bo.(segons ella) I així, no esta al govern, lloc que sap la AP que ho tindría dificil
per recuperar tots els socialistes
que s'han perdut a Martorelles.
Tambe es consient, que no la coneix ningú, i tambe, que del poble
no en sap res de res.
D'aqui a tres anys, (si aguanta)
ja li demará al Romuald d'entrar al equip de govern........
Un vei de Martorelles, que ha quedat content amb el govern que es va constituir ahir dissapte.