15.11.08

MANCOMUNITAT DE SANT FOST, STA. MARIA DE MARTORELLES I MARTORELLES


Avui ha llegit amb molta satisfacció, la voluntat de crear una mancomunitat de Santa Maria de Martorelles, Martorelles i San Fost.
Crec que ja era hora i ara cal que tothom treballi per que aquesta voluntat es converteixi en una realitat.
Aqui va una idea:
PER QUAN UNA FESTA POPULAR DELS TRES POBLES PER CELEBRAR-HO?
-
Podeu veure aqui la noticia del CONTRAPUNT

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Antonio muy buena idea.

Anònim ha dit...

Al menys ens podien informar als ciutadans de Martorelles d'una iniciativa que a mi em sembla bé peró que no ens han consultat.
Jaume

Anònim ha dit...

Així m'agrada que es vagin fent coses per unirnos i no pas per separar-nos més del que estem, entre camins i carreteres...
Ja seria hora que fessim un pas endavant per unir, ajuntar esforços en tots els camps, sobretot en els que anem més mancats, com els serveis socials, el cultural, etc.
Per cert algú sap com ha quedat el tema de la vivenda del carrer Anselm Clavé que donaven a l'Ajuntament per tal de fer-hi una residència d'avis???
Salutacions
Antoni Petit

Anònim ha dit...

No t'has enterat que l'han desestimat? No hi haurà residència d'avis a Martrelles. A la Roca, les Franqueses i no sé quin altra poble construeixen edificis nous per fer residencies de 20 places vaig llegir al vallès. Aquí ni tenint l'edifici regalat fan res..

Anònim ha dit...

Per a la vostra informació s'ha desestimat degut a l'alt cost que suposaria pel poble una residencia per a màxim 20 persones que no pagarien res i l'Ajuntament s'hauria de fer càrrec de remodelar l'edifici, adaptar-lo a les barreres arquitectòniques, posar el personal (metge, infermeres, administratiu, netejadora, etc.) més les despeses que origini. I tot això ho hauria de pagar el poble de Martorelles amb més impostos. Un regal enverinat com deia l'Alcalde.

Xavi

antondensi ha dit...

Jo estic totalment d'acord amb tú, Xavi.
Antonio

Anònim ha dit...

estic totalment d,acord amb en xavi i l,antonio
els que parlan dien el contrari, no están del tot informats o no s,han preocupat gaire d,informarse be.os imagineu una despessa de construcció, metges, infermeras, personal, cuiner, durant 24 h. al dia ??? i tot a carrec d,un ajuntament de per vida ? no cal ser contable per imaginar el cost.

Anònim ha dit...

La Mancomunitat de moment que només és una proposta d'intencions dels tres Ajuntaments, ara cal redactar els estatuts i com funcionarà. Per descomptat, suposo que tothom crec que estigui d'acord amb la idea.
En el tema de la Residencia d'Avis, no s'ha tigut en compte que el Dep. d'Afers Socials de la Generalitat, donaria subvencions i ajuts per l'adecuació i funcionament.
S'ha preocupat l'Ajuntament de Martorelles de tantejar-les abans de llençar la toballola?
No han dit res d'aquest tema.....

Anònim ha dit...

Quan ho vaig llegir em vaig possar molt contenta!! Crec que aquesta idea de la Mancomunitat ens afectarà a tots molt possitivament en tots els aspectes. De moment ja fa uns anys que aquests pobles tenen una entitat en comú!! Si la gent dels pobles s'uniex desde fa temps en les associacions ja feien tard els ajuntaments per aprendre de l'exemple.

Ada

Anònim ha dit...

Adolf, jo tinc entes que els ajuts i subvencions que done la Generalitat, per a construir casals d´avis etc. Son per un mínim de 50 places. Per tan, a Can Bonafont no hi ha lloc per tantes persones.

Josep