21.9.08

FESTA MAJOR, CORREFOC

El correfoc va ser molt espectacular i divertit. Es va fer des de la plaça Espanya fins la Masia, passant per tota l'Avda. Piera.
Al final, al costat de l'Envelat van llegir uns VERSOTS molt divertits, crítics i satírics amb el govern i l'oposició de l'Ajuntament. Sembla que a alguns amb la pell una mica fina, no els hi va agradar. Més sentit de l'humor, que estem en Festa Major....
-
MÉS FOTOS DEL CORREFOC
-










9 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que a algúnos políticos y a algún funcionario no les gustó. Como la mayoria son bastante antipáticos no soportan un poco de humor.

Anònim ha dit...

Les veritats no agraden a molts politics.
Sergi

Anònim ha dit...

Felicidades a Llamps y trons por el buen trabajo en el correfoc y la gincana, es lo mejor de las fiestas.

Anònim ha dit...

Antondensi las fotos son muy bonitas. Una seguidora del blog.

Anònim ha dit...

Bonic correfoc, lo millot de la festa major.!

Llamps i Trons ha dit...

Antonio, moltes gràcies per la teva labor divulgativa de les activitats que es realitzen en Martorelles i especialment per gaudir i participar de les realitzades per Llamps i Trons. Com sempre unes fotos molt maques.

Anònim ha dit...

Felicidades a Llamps y trons por el bonito correfoc y la divertida gincana, nos lo pasamos muy bien.Para el fotógrafo también felicidades.
Manuela

adri ha dit...

felicitats i gràcies per la teva feina , que com sempre és d´alta qualitat .Les activitats de LL&T com sempre les millors de la festa .adri( un diable entremaliat )

antondensi ha dit...

Gràcies a tots vosaltres que malgrat les dificultats teniu l'humor de tirar endavant.
Una abraada per a tots.