19.10.13

DIMARTS 29 D'OCTUBRE A LA BIBLIOTECA MONTSERRAT ROIG DE MARTORELLES


El proper dimarts, 29 d'octubre a la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles es farà la presentació del disc "Celebració de la roda del temps". Es tracta d'un disc, editat per EDR Discos, que actualitza a partir de noves versions els poemes d'Espriu que en el seu dia va musicar Raimon.
Com és sabut, Raimon va començar a posar veu per primer cop als versos d'Espriu ara fa tot just cinquanta anys amb el mític LP 'Cançons de la roda del temps' (Edigsa, 1967). Avui, cinquanta anys després i en motiu de l'Any Espriu, catorze artistes de l'escena actual revisiten aquelles cançons.
Des del pop, el rock, la cançó d’autor o l’electrònica, Isaac Ulam, Patch, Coriolà, Narcís Perich, Rosa Luxemburg, Joan Colomo, Estúpidah Erikah, Bikimel, Joana Serrat, Empty Cage, Anita Miltoff, Meritxell Gené i Miquel Gil aporten, doncs, la seva visió sobre l'obra de Salvador Espriu i Raimon en una producció del Grup Enderrock que ha estat possible gràcies al suport de l'oficina de l'Any Espriu i de l'SGAE.
Pel que fa a la revista Enderrock, aquesta publicació ha dedicat el número de juliol a Espriu i a Raimon. Amb aquest número especial el Grup Enderrock se suma als actes de l’Any Espriu, que tenen una marcada vocació musical amb desenes d’espectacles, concerts i produccions
artístiques relacionades amb l’obra del poeta de Sinera.
A la Bibilioteca tindrem algún dels artistes que han participat en el disc i el gerent del grup Enderrock, Jordi Novell.
També participaran a l'acte el grup de Lectura de Poesia de Martorelles.
-