13.3.13

SOBRE LA WEB DE L'AJUNTAMENT DE MARTORELLES

Avui és 13 de març. La imatge d'aquesta entrada, és la que surt si cliqueu avui a la web de l'ajuntament de Martorelles.
Les 3 noticies destacades corresponen els dies 25 de febrer, 1 i 11 de març... Alguna cosa falla en el disseny de la web perquè les 3 noticies més destacades corresponguin a noticies antigues.
Això és un exemple d'altres coses millorables a la web de l'Ajuntament. Penso que si no es fa una feina ben feta i atractiva, els ciutadans acaben per no visitar-la. Plou sobre mollat.....
Aqui us deixo l'informe que la UAB ha fet sobre les webs dels ajuntaments de Cataluyna i on Martorelles surt molt mal parada.
-
INFORME DE LA UAB PUBLICAT A CONTRAPUNT
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Donc no cal que vagin massa lluny. Que mirin la web de Mollet i que n'aprenguin!!!
Salut

Anònim ha dit...

Si nos tuviésemos que informar por esta página andamos apañaos.

Anònim ha dit...

Este pueblo lo que sabe hacer es criticar y no participar. fCuando se verán críticas constructivas. Dentro del resultado el 44 por 100 en competencia de ayuntamientos con presupuestos muy elevados... No son capaces de sacar un notable. Cuando una cosa esta hecha lo mejor es destruirla no? Bueno todo debe ser mejorable y es un reto el mejorarlo. Siempre depende de los políticos y el interés de los ciudadanos. Cuantas personas asisten a los plenos que son públicos? Yo no... Pero luego nos quejamos de los incrementos en los impuestos. A ver cuanta gente lee esto...firma una mujer muy ocupada que trabaja dentro y fuera de casa.

Anònim ha dit...

Avui diumenge, l' última notícia és data de 15, suposo que dissabte i diumenge és normnal que no es posi res. Dilluns, és a dir, demà serà divuit... quines ganes de dir coses... la veritat

Anònim ha dit...

Este ultimo anónimo deb ser de Units y le encargan decir tonterias. La web es una "m"
Anonimus

Anònim ha dit...

Tote la raó anonimus. El alcalde es passa el dia jugant amb el movil peró no te temps d'arreglar la pagina web del ajuntament.

Anònim ha dit...

Esta el tema para WEBs, mas vale que saqueis todos "la pasta" del banco o caja, que esto se pone muy pero que muy feo.
Sino que se lo digan a los Chipriotas.