6.1.13

FOTOS DE LA CAVALCADA DE REIS DE MARTORELLES

Els Reis ja han passat i han deixat els seus regals...
Podeu veure fotos de la cavalcada que SSMM van fer a Martorelles.
-
FOTOS DE LA CAVALCADA
-


7 comentaris:

Anònim ha dit...



Antonio gracias por las fotos como siempre guapas asi vemos la cabalgata hasta pronto

Anònim ha dit...

Bona tarda Antoni,
Estic molt cabrejat amb els organitzadors de la cavalcada d'aquest any. Algú sap què va passar a la avinguda Piera? Primer passen i no paren (tothom cabrejat); Quan s'adonen del error tornen a pujar (la gent es cabreja encara més). Quin nyap de cavalcada i quina organització més nefasta.
Espero que preneu nota i us esforceu una mica més, que aneu de mal en pitjor.

Joan

Anònim ha dit...

si la gent no es mira el programa d'actes no és pas culpa de l'organització, per que ho posava.

Anònim ha dit...

Visca les crítiques destructives! Enlloc de valorar les coses positives que es fan per al poble, sempre es va a buscar aquelles en les que podem destruir tota la feina que s'ha portat a terme des de fa mesos per a portar la il·lusió durant unes hores als infants i als veïns i veïnes de Martorelles. Trobo més encertada centrar la festa a Carrencà que no pas fer esperar la gent més de dues hores (com passava fa anys) a l'avinguda Piera. Senyors busquem solucions i no destruïm idees!

Un jove martorellesenc

Anònim ha dit...

Concentrar todo el acto en un mismo sitio no es mala idea, pero creo que la masia no es el sitio ideal porque está muy deslocalizada. ¿No se puede buscar un sítio más céntrico?

PD
¿Para cuándo un rey "negro" negro de verdad?

Marc Candela ha dit...

Bon dia,

A fi de resoldre dubtes;

La comissió que organitza la cavalcada de reis va acordar el recorregut el mes de novembre. Per tant no es va improvitzar en cap moment el pas de les carrosses.

Sobre el recorregut i per on passava, es va informar mitjançant el "Martorelles informa" i díptics que es van repartir a les escoles i algunes botigues amb totes les activitats d'aquestes dates. A més a més, en aquest mateix bloc com a la web municipal també va sortir el recorregut.

Pel que fa a l'aturada a l'Avinguda Piera, es falç que no es va parar, de fet la cavalcada acabava allà. El que no es va fer es l'entrega de cartes per dos motius; Primer per què entenem que Carrencà es un lloc més ampli, agradable, segur pels infants i amb suficient aparcament, i segon perquè la recent normativa d'espectacles 11/2009 no ens permetia posar la tarima que sempre s'havia col·locat a l'Av. Piera per què no complia la normativa de seguretat.

Aquesta normativa, ens agradi o no a l'Ajuntament, l'hem de complir i això voldrà dir que haurem d'adaptar les activitats culturals que fem per a poder-les fer i això vol dir canvis. Per altra banda crec que sempre les coses es poden millorar, i que per tant està molt bé com s'han fet sempre, però segur que les podem millorar. Intentarem anar millorant any a any.

Sobre el tema del rei negre, es un aspecte que es debat cada any a la comissió de reis, i tant l'ajuntament com els voluntaris de les entitats que organitzem la cavalcada vam acordar que quan hi hagi alguna persona de pell fosca que voluntàriament vulgui col·laborar en la confecció i participació de la cavalcada, no hi haurà cap problema per que faci de rei. Fins aleshores no buscarem cap persona de pell fosca, i menys pagant per a què ho faci per davant dels voluntaris locals.

Atentament,

Marc Candela



Anònim ha dit...

Apa, l'any vinent "carbó" per totom !!! i cap a casa.