2.12.12

EL PONT DE VIANANTS SOBRE EL BESÒS NO ESTÀ IL·LUMINAT

Continua sense enllumenat el pont de vianants sobre el Besòs que va de Martorelles a Mollet. Sembla que quan el van fer  nou, van preveure uns espais per colocar-hi les llums però com veieu a la foto, aquest espais segueixen buits...
Quan cau la tarda i arriba la nit, es converteix en un pont fantasmagòric i perillós.
Quan ho solucionaran?
-


7 comentaris:

Romuald Velasco ha dit...

Benvolgut Antoni,

Tens tota la raó. L'antic pont es va substituir per l'actual per part d'ADIF ja que el pas de l'AVE obligava a unes alçades de seguretat. No estava previst l'enllumenat però les negociacions de Martorelles i Mollet del Vallès van fer modificar el projecte inicial. No obstant, durant molt de temps les obres d'aquest tram com coneixes per la premsa van estar aturades per manca de financiació i entre elles un treball d'adeqüació d'accesos i també unes llumeneres que van posades on has indicat a la foto i dos/tres fanals a la zona del polígon per donar llum a la gent que passi per la nit per aquesta zona. Actualment ja estaven treballant en els accesos i esperem que en qüestió d'unes setmanes el pont tingui llum. Es totalment necessària com has dit.

Salutacions,

Romuald

Anònim ha dit...

Tal y como están las cosas, como no pongan velas, lo tenemos claro ... el 2013 viene mejor !!!

Anònim ha dit...

Vamos a esperar a ver si lo que dice el alcalde es verdad.
Buen trabajo Antonio
Pedro

Anònim ha dit...

Si, si, veurem ... no quedi tot en bones paraules com sempre. El pont ja porta més d'un any llarg i aquest és le resultat. Com ha dit un, segurament pasat aquestes setmanes, sino més posaran espelmes.

J.Belzunce ha dit...

Antonio, tens tota la raó, que un pont per "vianants", no tingui horas d'ara llum, no tinc paraules de comentari.
Esperem a veure com diu l'alcalde en Romuald, que en questions de setmanes "veurem Els Reis Mags d'Orient", si tenen un detall pel 2013.
Per cert Romuald, enhorabona pel tema de l'ADSL a Martorelles "Ja és una realitat", ja vaig llegir el butlletí d'informació Municipal Nov-Decem. No obstant, no tot está fet, només 500 vivendes és veuen beneficiats, al poble hi han moltes més, i ja estem portes 2013.
Queda molta feina per fer, a banda d'altres esclar.

Salutacions
Jordi

Romuald Velasco ha dit...

Hola Jordi,

Sobre el tema ADSL estem treballant amb TELEFÒNICA per desenvolupar una altra actuació durant el 2013 que pugui recollir altres 500 linees. No obstant, aquesta setmana m'han comunicat la voluntat de TELEFONICA de desplegar fibra fins als municipis entre 2013-2015 com tenen a Barcelona i Madrid. Serà veritat?

JOSÉ FRANCO ha dit...

LA DEJADEZ Y EL ABANDONO HACIA "LO" QUE NO PRODUCE O DEJA DINERO HACE INEVITABLE SITUACIONES COMO LA DEL PUENTE PEATONAL.
LAMENTABLEMENTE COMO SUCEDE EN OTRAS CIRCUNSTACIAS TENDRÁ O DEBERÁ SUCEDER ALGO GRAVE PARA QUE ENTONCES LOS "RESPONSABLES" DE TURNO SE DEN CUENTA DE ELLO Y DECIDAN PONER ILUMINACIÓN EN NUESTRO PUENTE.