11.12.10

SENSE COMENTARIS....

Sóc un acèrrim defensor de la llibertat d’expressió. Vam estar molts anys callats per culpa del dictador i es un dret que hem de defensar amb totes les nostres forces. Però no tot si val. Val la crítica dura però sense insults, val la crítica a diferents posicionaments polítics però amb respecte, val el debat intens per defensar les opinions però no val les desqualificacions personals, els insults i les calúmnies.
Fins ara no hi ha hagut cap tipus de restricció a l’hora de publicar comentaris en el blog i m’agradaria que continués així. Lamentablement hi han persones que darrera l’anonimat aprofiten aquest espai per expressar els seus odis personals i per desgràcia això va a més.
Finalment he decidit no permetre cap tipus de comentaris ja que hem sento incapaç d’exercir de censor. Ho sento per les persones tant anònimes com les que signaven el seus comentaris i que donaven la seva opinió de forma respectuosa a través del blog.
Des de ara mateix, publicaré les entrades amb les fotos sensa possibilitat de fer cap tipus de comentaris.
Gràcies a tots els que heu utilitzat aquest mitjà per expressar la vostra opinió i espero que seguiu visitant aquest blog que només pretén informar una mica de les coses que passen al nostre poble.