18.10.09

A.E. GALZERAN, CERIMÒNIA DE PASSOS

Como cada any, l'A.E. Galzeran fa la cerimònia de passos dels diferents grup d'escoltes. Enguany han anat d'acampada a Sant Mateu a la Serralada Litoral. La caminada ha sigut bastant llarga i la nit una mica freda però ells ho aguanten tot...
-
AQUI PODEU VEURE EL BLOG DE GALZERAN
-
MÉS FOTOS DE LA SORTIDA-

3 comentaris:

vikito ha dit...

Estic súper emocionat de saber que enguany el cau ha tornat a fer la seva cerimonia de passos!, amb aquest pas de branca els nens/es, i caps del cau comencen un nou curs ple d'emocions!

No puc deixar de recordar tots els moments que he tingut amb aquest cau i les diferents cerimonies de passos que he viscutdurant molts anys! ;)

Felicitats a els/les caps del Agrupament escolta galzeran per la Tasca educativa que fan cada cap de setmana amb els nens/es de Sant fost, martorelles i Santa Maria!

Una abraçada i Sempre a punt!

Albert ha dit...

Aprofito per dir que està la matricula oberta. Que per qualsevol consulta podeu trucar. 645305804 (meu) o enviar un mail a: aegalzeran@escoltes.org o visitar la nostre web: www.aegalzeran.com

I si la cerimònia va sortir força bé. Caminada llarga, cerimònia maca i sobretot emocionant al veure passar tans joves que porten molts nys al cau a ser caps.

Anònim ha dit...

Muchas gracias a los caps.
Manuela