30.8.09

BONS PROPÒSITS...


S'han acabat les vacances per la majoria dels que hem tingut sort de poder fer-les. Tornem a la feina, a l'escola i els polítics del nostre poble, a l'Ajuntament.
Molts fem nous propòsits a la tornada de les vacances: règims, estudiar anglès, fer més exercici físic, llegir i mil coses més.
Els nostres representants a l'Ajuntament, tant govern com oposició, podrien fer el propòsit de millorar la qualitat de vida al nostre poble. Hi han masses coses a fer per que es dediquin a les seves lluites personals. Passen els anys i encara no s'ha aconsseguit un lloc de trobada per a tot el poble. No tenim un "centre de poble" ni un espai on es poguin trobar la gent jove, les associacions, fer teatre, escoltar música o qualsevol activitat cultural, amb un minim de dignitat.
No oblidem que a banda del manteniment dels carrers, neteja, obres, etc., un poble necessita espais de convivència per els ciutadans.
Passen els anys i tot segueix igual però ens continuaran dient que hi ha un projecte i bla, bla, bla...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment dacord amb tu. Siguin alcaldes d'Iniciativa, de Ciu, Units, continuem i continuarem igual.
Ja veig que has tornat de vacances.
Salut

Anònim ha dit...

No todos los políticos son iguales, ni todos los médicos matasanos, ni todos los funcionarios son vagos. Los que mandan ahora lo estan haciendo fatal, eso sí, pero tengo confianza en alguien de la oposición.

Xavi - Sant Fost ha dit...

Ja trobava a faltar un nou post al teu bloc. Desitjo que les vacances t'hagin anat d'allò més bé i hagis pogut desconnectar de les teves obligacions. Espero veure't en breu, a veure si podem compartir una canya i xerrar una estona, mentrestant ens llegim per la xarxa.

Una forta abraçada, i a seguir amb la denúncia social, no deixis que els conformistes silencïin les teves ganes d'anar sempre a millor.

Salut!

Anònim ha dit...

Anónimo podrias decir un nombre de algun politico o persona de confianza¿ ya supongo de que partido eres (CIU)
Juan

Adolf ha dit...

Aquest tema que reclames ja està resolt a molts pobles, se'n diu: Ateneu, Centre cívic, Casal,etc. però a Martorelles i Santa Mª de M. , no n'em tingut mai, ni cap partit del Govern ho ha proposat.
FRANCAMENT VERGONYÓS!!!!!
Aixó indica que només els interessa la política de Saló i Pandereta. No la cohesió social.

lalo plata ha dit...

Benvingut!

LALO