29.7.09

I ARA, CORREUS ......

He sentit comentaris de que part de l'oficina de Correus es trasllada a Sant Fost. No sé si es cert o no. Sempre he sentit l'història (tampoc sé si certa o no) de que durant el govern de CiU, es va proposar a l'Ajuntament a escollir entre un nou CAP o l'oficina de Correus. Diuen que el govern de CiU va escollir tenir una oficina de correus abans que un centre de salut. Per mi resulta una història inversemblant però es el que he sentit a dir.
El Centre de Salut, l'Institut, l'Escola de Música, Correus... tot cap a Sant Fost. Podrien quedar-se amb l'Envelat (a canvi d'un centre cultural polivalent) però em sebla que son més llestos i no ho voldran...
-
NOVA OFICINA DE CORREUS DE SANT FOST

-
CORREUS DE MARTORELLES (SENSE COMENTARIS...)

22 comentaris:

Anònim ha dit...

No fa manca dir gens més, ho has comentat estupendament, Antonio.

Primer ens enrredan amb la pèrdua del CAP, que mai com poble vam haver de perdre, i també cal dir-lo, no vam saber defensar. Després el servei de Protecció Civil, Bombers, Escola de música,........

Però això pot ser un més de les remors que així es va començar anteriorment amb tots els serveis que tenia el poble, i al final es va acabar convertint en la més dura i trista realitat.

Aquí no quedarà gens, més que un trist socarral, i un poble depenent del seu veí Sant Fost.
Que gestors polítics que tenim, són una meravella, 2 anys més així, i som una colònia del regne del Marroc.

Anònim ha dit...

Ja veig que només parlem de pèrdues i no parlem que Martorelles té una escola bressol municipal i Sant Fost no. Que Martorelles ha aconseguit unes ajudes important de la Llei de Barris (d'això no parlem) i Sant Fost no. Bombers i ambulàncies ja se les poden quedar a Sant Fost ja que van arruinar l'economia de Martorelles. I segur que Correus marxa? Fer afirmacions sense tindre un fonament crec que no és gaire correcte, però es la meva modesta opinió. Es el mateix que fa CIU.

Miquel

Anònim ha dit...

Només comentar a aquest "anónimo" que si llegeix el text, queda molt clar que jo no afirmo rès, simplement em faig ressò d'uns comentaris que he anat sentint. Penso que si l'Ajuntament ens informés de forma habitual i sobretot veras, els rumors no existirien.
Es fàcil i "barato": amb una web decent, es pot anar comunicant a tots els veins el dia a dia de l'Ajuntament. Ja fa anys que ho reclamem però ja es veu el resultat.

antondensi ha dit...

Perdó, el comentari anterior es meu
Antonio

Anònim ha dit...

ni que fos culpa dels de sant fost que martorelles perdi les coses... lamentable

JORDI ha dit...

Per molt que el Sr. Miquel ens vulgui fer veure el contrast entre el que ha guanyat Martorelles i el que no té Sant Fost, solament fa mancada visitar el nostre poble veí, sense més comentaris.

Referent a la guarderia, ja era hora, perquè aquelles instal·lacions que havien començavan a ser deplorables el seu estat per a tal efecte, queia pel seu propi pes. Així com la sortida del nostre poble de l'Escola de Música, comparem les instal·lacions que tenia Martorelles amb les instal·lacions que hi ha avui en Sant Fost. Com colofó final la nostra pèrdua del Centre de Salut, en fi i altres coses que vindran.

Les ajudes de la Llei de Barris, en que s'invertiran?, les veurem els ciutadans d'aquest poble plasmades en alguna realitat? Ja que si Sant Fost no les ha rebut, doncs menuda el que han arribat fer sense elles.

Sr Miquel, que sàpiga que no sóc ni de CIU ni de cap altre partit polític, solament una persona que vé, valora, i compara en el seu entorn. No hi ha color Sr. Miquel, no hi ha color.

Jordi

Anònim ha dit...

A mi me hace gracia el que dice que tenemos una escola bressol como si fuera una victoria del ayuntamiento actual y todo el mundo sabe que detras está una empresa privada y todo el lio que ha habido.
Se nota que es de Units y no es imparcial.

Anònim ha dit...

Amb el conte de la mancomunitat aqui no s,invertirá en rés més,Sant Fost ja ens dona mil voltes.Per cert ja que no soterrarán els contenidors a l,Avinguda Piera els canviaran,no?,perque dona fastic com estan de bruts i la pudor que fan.

Salutacións a tots i Bon estiu.

Anònim ha dit...

Es verdad lo de la guarderia, porqué si yo quiero dejar a mi hijo de 9 a 13,00h me dicen que no que tiene que ser todo el dia?,venga hombre,eso no son facilidades.Por cierto Units per Martorelles no,Units per la butxaca....y eso que son del pueblo.

Anònim ha dit...

Com es nota que aquest últim no sap que és una Escola Bressol, a veure quants troves que facin horari al teu gust... Porta-ho a la Quitxalla que els de CIU teniu descompte...

Anònim ha dit...

anónimo listillo,no soy de ciu ni de nadie, pero se perfectamente lo que es una escola bressol y una llar d,infants,pero llevaré a mi hijo donde me de la gana y donde me convenga,y me dan igual los politiqueos que lleven los demás.Hablo de NIÑOS no de partidos y eso es lo que importa.
No tengo que pagar el dia entero si no trabajo el dia entero ¿o acaso me lo pagas tu?.

Anònim ha dit...

Quina llástima que tot es miri sempre pel cantó politic,asi va tot.
Mercè.

Anònim ha dit...

Hola Antonio:
Aquí se enciende la mecha, y el público pone la pólvora.

Que emoción y pasión en los comentarios.........es una caña!!!!!
Me encanta este "Blog"

Anònim ha dit...

el anonimo que dice de llevar a sus hijos a l'escola bressol que le de la gana, naturalmente solo faltaria, nadie obliga a nadie, estamos en democracia.Pero yo particularmente he visitado l'ecola Bressol Els Cirerers, i es fantastica en todos los aspectos y quien no quiera reconocerlo, allá él, y el que no quiera lo mejor para sus hijos, pues alla él.
siempre sale l'escola de música que la hemos perdido, estamos un poco hartos siempre la misma historia. Sabéis que l'escola de musica no es "municipal"" ?? sabeis que pagan 50 o 60 e. al mes??? sabéis que se necesita tener un instrumento "particular" para ir a aprender??? excepto piano claro.
no todo el mundo tiene a su alcalce estas posibilidades
mario

JORDI ha dit...

Hola Mario:
Sabemos perfectamente que la Escuela de música "NO ES GRATIS", pero creo que debería ser un orgullo y muestra de cultura que un pueblo pueda tener una escuela de este tipo.
Pero creo que también sabras que "Els Cireres" por muy Municipal que sea tampoco es "GRATIS" que yo sepa,(a lo mejor hay abonos o descuentos para algunos militantes de partidos políticos?????), y me debe de dar que posiblemente cuesta algo más que esos 50€ o 60€ que comentas al mes.
Nadie questiona que dicha escuela/guardería sea bonita o fea, buena o mala, se está hablando de como estaba Sant Fost tiempo atrás y como está ahora, y lo mismo en Martorelles, pero a la inversa de más a menos día a día.

Referente al grado de "hartitud" sobre la citación en comentarios de la pérdida de la Escuela de Música, es una medida muy subjetiva y cada uno coje lo que le interesa.
Pero la realidad, es que se perdió, pero al parecer para algunos en este pueblo, les importa un "pimiento" culturalmente hablando, esto no vende para nada.
Eso sí, se invirtió en su día en un "campo de futbol" que costó y cuesta un riñón anualmente al pueblo.

Jordi

Anònim ha dit...

Hola Jordi,

Això que afirmes que hi ha militants de partits polítics (suposo que parles d'Units i ICV) que tenen descomptes en l'escola bressol és molt fort. Tens informació que puguis compartir amb nosaltres.

Gracies,

Manel

JORDI ha dit...

Hola Manel:
No afirmo rés, com pots veura faig hipótesis i preguntas (?????????), a més ningú ha citat cap sigla o partit polític en el meu comentari, aixó ho has dit tú.

Repeteixo, no m'agrada la política.

Salutacions.

Jordi

Anònim ha dit...

Jordi,

Disculpa però al fer aquest comentari pensava que sabies alguna cosa. A mi tampoc m'interessa cap partit polític però tampoc crec que sigui molt correcte fer aquests comentaris sense tindre una base ja que només aconseguir escalfar a la gent. Prou coses dolentes fan tots els polítics no fa falta inventar-se comentaris i fer nosaltres de polítics. Es un consell.

Salutacions

Manel

JORDI ha dit...

Hola Manel:
Cadescú es lliura de fer els comentaris que cregi oportú, sense perdre el respecta a ningún i sensa senyala ni marca cap nom sense probas. El que se escalfi la gent o no, es problema seu.

El pensament es lliure i dona per molt.
Un altre consell.

Salutacions.

Jordi

Adolf ha dit...

La versió del canvi de Correus pel CAP jo també l'he sentit, però crec que és anterior al govern de CiU, vé de lluny.
A Sant Fost durant molts hi va haver-hi un desgavell en la politica, com tohom sap, però ara tira fort endevant. Tenen una visió clara del que volen ser, i per aixó guanyen població i serveis. Estan per la feina.
A Martorelles fa anys que els polítics estan dormint, se'ls escapen serveis, no creix la població, no saben on van i el resultat és el que estem veient.
P.D: Els Anònims facin el fotut favor de signar els comentaris.NO VAL AMARGAR-SE

Anònim ha dit...

Nomès s'ha de parar a pensar una mica, sigui el gober del color que sigui, com vol que prefereixin tenir correus a un CAP... es de logica! Pero difama que algo queda, no?

Romuald ha dit...

Bon dia,

Comentar-vos que l'oficina de Correos no marxa a Sant Fost. Provisionalment CORREOS es traslladarà a un local de 70 m2 (més gran que l'actual i millor equipat) ubicat a l'Av. Piera núm. 61. Com deia, això serà provisional fins que CORREOS pugui aprovar el projecte d'unes instal.lacions ubicades a l'antiga nau dels bombers (carrer Comerç) de la qual ja fa més d'un any que l'Ajuntament mitjançant conveni li cedia l'espai.

No serà tan maca com l'oficina de Sant Fost, però no perdem aquest servei.

Salutacions,

Romuald