2.12.08

CENTRE ESPORTIU A MARTORELLES?

Avui he llegit a "EL PERIÓDICO" una entrevista força interessant al director general de l'empresa DUET SPORTS. Resumint, es tracta d'una empresa que construeix instal.lacions esportives "públiques", a canvi de gestionar-les durant uns anys.
Si pensem que tenim una esplèndida piscina municipal però que només la fem servir els mesos d'estiu i amb la manca de terreny que tenim, per què no aprofitar aquestes instal.lacions i d'acord amb aquesta empresa fer un gran centre esportiu amb gimnás, fitness, etc i, molt important, amb piscina coberta.
Suposo que no es fàcil però ara que pensem en la Mancomunitat amb Sant Fost i Santa María de Martorelles, crec que seria factible.
A Tiana han construit un equipament i només tenen 7.500 habitants.
-
Podeu comprobar-ho fent un CLICK AQUI.
-

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Antoni.
Aquesta sembla una bona proposta, podries plantejar a l'ajuntament que en faci un projecte i aprofitar les ajudes que el Govern del Zapatero donarà als ajuntaments per a grans obres i serveis. Pel que se, un projecte d'questes característiques s'adaptaria perfectament a la normativa del decret que es preveu aprovar.

Sort amb la idea ;)

Romuald ha dit...

Bona nit Antoni,

Sobre aquest tema comentar-te per si no ho coneixes que DUET SPORTS pertany al mateix grup empresarial de DAU BRESSOL'S, la concessionaria de la nova Escola Bressol. Es un tema que extraoficialment hem demanat informació ja que podriem tindre un nou pavelló esportiu, aprofitant la zona de l'actual i ampliant a la zona del costat amb uns millors serveis (pavelló, gimnàs, piscina coberta, diverses sales, etc.). Sobre la piscina, estic d'acord que hem d'aprofitar-la més i estalviar a molts martorellencs que tinguin que anar a altres poblacions. Estem esperant uns pressupostos per posar un sistema de "quita y pon" que permetria climatitzar-la durant l'hivern i deixar-la a l'estiu descoberta.

Salutacions,

Romuald

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu antonio! No només es promouria l'exercici i la salut al poble sinó que també hi hauria més feina per el jovent!

Ada

antondensi ha dit...

Hola Romuald.No penseu que seria millor reunir en un únic espai (piscina municipal) tots aquests serveis esportius i dedicar el espai del pabelló antic amb l'adecuació necessària, a altres equipaments (associacions, cultura per joves, etc)?? Ara penso que no sé si hi cabria un pabelló esportiu a les piscines... però es cert que potser sobra espai ja que quan vas a l'estiu, es veuen masses espais buits.
Antonio

Anònim ha dit...

Es curios...? El Sr. Pertiñez, fa esment- amb un dels seus articles- que hi ha persones que s.han canviat de camisa en el actual equip de govern. Li vull recorda que ell mateix abans de ser de CIU, hera militant de ERC i, dels radicals... Per tan, es millor que estigui calladet que está més guapo. Estic d´acord en que el jovent es el futur del nostre poble peró, els que han de governar en el present, son les personas responsables i, amb experiencia. D´acord..?

Anònim ha dit...

Hola! Home, veig que hi ha qui no se'm treu del cap..! Que no pateixi tant per mi. Només sóc un regidor de l'oposició. Això sí: amb ganes de fer tota la feina que es pugui pel poble! Sobre això d'ERC només un aclariment. Sóc militant de CDC des dels 16 anys: des del 1998. Mai he estat militant d'ERC. Això sí, sempre he tingut més simpatia per aquest partit que per cap altre que no fos el meu. A més, si m'ho permeteu, ara us faré una confessió: els darrers anys en que CiU va pactar coses amb la majoria absoluta del PP em vaig distanciar molt de Convergència, (llavors tindria uns 18 anys). Vaig perdre la confiança i vaig arribar a demanar que em donessin de baixa, però resulta que no ho van fer. Mira que vaig estar a punt de votar per Carod Rovira ;-) Tothom sap que sempre he estat ajudant a la gent de CiU de Martorelles, així que aquests "anònims" deixeu de dir mentides, hombre ya, jajja! Casualment no fa massa un veí del que no diré el nom em va enviar un mail dient-me que semblava més socialista que convergent. Bueno, celebro que es reconegui la meva preocupació social i les meves idees socialdemòcrates, si és que anava per aquí..! Perquè espero no ser tipus ZP! ;-)

I sobre el tema esportiu:
En la proposta electoral que vam fer CiU per a la piscina coberta i el nou gimnàs (que seria això que dius, Antonio) la idea és fer com ja han fet altres pobles i treure-ho a concurs. Separant construcció i gestió, això sí. Ara, donar-li a Dau Bressol's ja seria massa, no Romuald? Vull dir que ja li vau fer unes bases molt a mida per la guarderia i bé.. (tothom sap que no es va poder presentar cap altra empresa al concurs). Suposo que de cara al Ple ja sabeu que us preguntarem què fa el Sr. Gasó (exalcalde de Sant fost) atenent gent a l'Ajuntament en nom de Dau Bressol's, ja que us recordo que va fer campanya activa per vosaltres i després se li ha adjudicat a aquesta empresa (amb la que no sé quina relació té aquest senyor, ei, que no ho sé). Però el cas és que des d'ERC ja es va dir en un butlletí i després ens han dit que ha atès persones a l'Ajuntament de Martorelles per parlar de la llar d'infants en una suposada representació (no sé quina) de Dau Bressol's. Crec que tenim dret a saber-ho tots i l'oposició tenim aquesta feina de control encomanada com bé saps, pel que si vols contestar aquí doncs no sé , podria estar bé, no Antonio..? ja que alguns Plens és quasi impossible assistir-hi, doncs crec que li podem fer aquest petit honor al bloc de l'Antonio, que volia assistir al darrer Ple i no va poder per ser al matí.

Amb tot, ho preguntarem, perquè volem saber si tot això és cert i si en el cas que hi hagi relació doncs volem saber quina és.

Romuald ha dit...

Bona nit Antonio,

Lamento veure en aquest bloc teu com en altres que la renovació a Convergència deixa molt que desitjar. Veure com el seu nou President intenta vendre un canvi en la forma de fer política, demanant oblidar el passat i treballar conjuntament en benefici del poble, i després veus aquestes aportacions que fa. Sembla tindre una doble personalitat, tipus Dr. Jeckyll i Mr. Hyde. Veig que la política a Martorelles anirà a pitjor amb el nou "relleu".

Sobre el comentari fet de DUET SPORTS, per a informació del Sr. Pertiñez li hem consultat com hem fet amb altres Empreses i en aquest cas li puc assegurar que no tindran presència a Martorelles. Només els interessa els municipis de més de 50 mil habitants i ens queda un bon camí fins arribar. No obstant, estem estudiant altres opcions ja que per això tenim la confiança del poble i treballem per donar-los els millors serveis.

Sobre aquestes afirmacions, que ja he vist en altres llocs, és lamentable que gent que vol canviar la política del poble dediqui gran part del seu temps a fer política "escombreria".

Repto al Sr. Pertiñez al proper ple ordinari a llençar publicament aquestes afirmacions sobre DAU BRESSOL, el Sr. Joan Gassó i que l'equip de govern va alterar uns plecs per que guanyés la concessió.

Per finalitzar, crec que molta gent de Sant Fost i de Martorelles coneix que va fer el Joan Gassó pel seu poble i el que va fer el Jaume Mampel pel seu. Només cal preguntar a la gent més gran del poble i obtindrem la resposta que fa molts anys (inclòs el mandats de CIU) que Sant Fost ens dona vint voltes. I aixó intentarem canviar-ho els que dediquem el nostre temps a treballar per a Martorelles en positiu i no altres posant pals a les rodes.

Anònim ha dit...

Ostres Romuald no tinc cap simpatia per CiU, però crec que t'has passat tres pobles. Una cosa és la política i l'altre faltar el respecte.

antondensi ha dit...

Hola Romuald, referent al tema del mínim de 50.000 habitants, a Tiana si no estic mal informat, no arriven a 8.000. Entenc que per rentabilitzar les insatal.lacions necessiten un mínim de socis però no creus que amb acords amb Santa María i San Fost, es podria discutir el tema?

antondensi ha dit...

Hola Marc, seguiré amb interès el proper ple si no el fan al matí.
Realment ho sento, però no m'interessa massa tot el curriculum que escrius per que penso que les persones poden canviar d'opinió per les circunstàncies que siguin. Només cal mirar el teu partit i trobarem uns quants casos. Repeteixo que tothom té un passat i el que importa es el futur i les conviccions democràtiques.
Dit aixó, què té que veure el ZAPATERO en la política de Martorelles?

Romuald ha dit...

Hola Antonio,

Sobre el tema de Tiana és cert, però t'informo que ja ho vaig preguntar i van indicar-me que va ser el primer equipament i per això l'excepció. Ara només ho fan a grans ciutats. Una cosa combinada amb Sant Fost i Santa Maria suposo que seria viable dintre de la futura Mancomunitat.

Sobre el ple ordinari on es poden fer preguntes al final del ple per part de l'oposició, aquests estan establert l'últim divendres de mes cada tres mesos, per tant no es farà de matí i podràs assistir.

Disculpes al senyor o senyora anònim si m'he passat però crec que he sigut més educat que altre persona que es dedica en blocs a encendre focs i posar a altres regidors de volta i mitja, llençant insinuacions i intentar vendre la necesitat d'un canvi a la política de Martorelles que després és el primer que no predica.

Novament disculpes, desitjant que tot això un dia pugui canviar, però depèn de tots.

Salutacions,

Anònim ha dit...

Sobre el fet de compartir instal·lacions esportives amb Sant Fost, cal recordar que aquest Ajuntament ja té en curs la construcció d'un complex esportiu "a lo grande", per cert paralitzat per les maniobres de Gassó, que no el podia pagar.
Per tant, no crec que Sant Fost tingui cap ganes ni necessitat d'entrar a compartir inversions en aquest tema.
Aquí d'alt a Santa Maria sóm quatre gats i un Ajuntament petit amb deficiències esportives -sobretot de piscina-, malgrat tot suposo que tothom prefereix Martorelles a Sant Fost.

Marc Candela i Calldo ha dit...

Bona nit! Porto dies desconnectat del món per que els joves tenim una cosa k ens absorveix i es diu examens, però m'han avista que s'havia obert aquest fil, i que era realment interessant.

Realment és lamentable com en aquest poble no es pot ni opinar, sempre trencat en dos bandols, i si uns diuen blanc, els altres negre per sistema. I es més lamentable, quan la gent del carrer opina i proposa, i la gent de sempre, com sempre, intenten buscar merder. No crec en aquesta manera de fer, ni jo ni el meu partit a nivell local. Dit això;

Hem sembla una oportunitat molt bona a nivell municipal la proposta ZP, malgrat que vulneri diverses lleis i competencies de la Generalitat. A nivell municipal, seria molt interessant que l'ajuntament fes un esforç per a poder presentar algun projecte, veurem si són capaços abans del 13 de gener. Data en que s'ha d'entregar el Pressupost Executiu Material del projecte, aprovat per Ple Municipal, però a més s'ha de tindre en compte el curs plaç, i que es preveu que es presnetin més de 40.000 projectes a aquesta subvenció, per exemple l'Ajuntament de Mollet en presenta 6. Ho dic, amb coneixement de causa del procès per la dedicació laboral.

Pel que fa a la proposta de la zona esportiva que la trobo molt interessant, vec més raonable atés de la creació de la mancomunitat, fet que comparteixo i em satisfà, que ja que sant fost encara no té piscina descoberta, que es preservi la piscina de martorelles per al estiu per als tres poble,s i que la mancomunitat ajudi a finançar el complex esportiu de sant fost on els ciutadans dels tres pobles tinguin les mateixes condicions d'atencions i preus.

Crec que les subvencions de ZP, estaria molt bé poder entregar el projecte de Can Sunyé, però també per desencallar la remodelació de l'Avinguda Piera o de Can Camp.

Bona nit, i agradable pont els que el disfruteu..jo estudiaré!

Marc

Anònim ha dit...

aqui desde martorelles hi ha gen que afalaga el gran senyor gassò a sant fost no no tots l'aprovem d'acord que a fet mol pel poble pro tot es de la gran constructora fins d'aqui 25 anys no sera del poble. referent a l'opinió a que sant fost dona 20 voltes a martorelles jo li dic en depen quins aspectes per tan aviam si am aixo de la mancomunitat posen fil a l'agulla i s'aconsegueixen 3 pobles del segle XXI

Anònim ha dit...

Referent aquest tema penso que el que s'hauria de fer es en comptes de mancomunitats treballar cadascú en el seu poble i no intentar treuren`s les castanyes del foc amb ajuda d'altres pobles.
No obstant, si aquesta unió porta millores en un període de temps curt i soluciona problemes reals de les localitats unides em sembla una bona idea.
RY.

antondensi ha dit...

Jo penso que hauriem de compartir aquelles coses que son impossibles de mantenir per un sòl poble. El problema es fer les coses de tal forma que cap habitant dels tres pobles, se senti "foraster" si gaudeix d'una activitat en un poble que no es el seu. Si realment els tres municipis tenen la voluntat de crear una mancomunitat, cal fer pedagogia a tots els ciutadans sobre els beneficis que comportaria.
Potser el gran problema es que els ciutadans no tenim confiança amb els que ens diuen els nostres polítics i,per tant, pensem què pot haver darrera d'aquesta iniciativa...