11.10.08

CULTURA A MARTORELLES ????

A Martorelles tenim 2 regidores de Cultura. No deixa de ser un cas curiós que un poble amb 5.000 habitants tingui 2 regidors (d'un total de 6, alcalde inclòs) dedicats a la cultura. Podriem pensar en que la gran quantitat d'actes culturals que es fan al poble, requereixen aquest esforç.
La realitat es ben diferent i continuament tenim exemples de que si no fos per la voluntat de les associacions, la cultura en el nostre poble (excepte la cultura més popular i tradicional) seria pràcticament residual.
Què se n'ha fet d'aquell famós "Pla D'Acció Cultural de Martorelles", fet per la Diputació de Barcelona i venut al poble com una acció del nostre Ajuntament? La Diputació va publicar un llibret al Març del 2006 amb moltes dades que al final només ha servit per que els nostres "representants" presumeixin de no sabem què.
No fa massa es va repetir l'història amb un altra Pla per la Joventut.
La darrera "acció" de la regidoria de Cultura ha sigut ignorar completament un acte dirigit a tots els Ajuntaments del Vallès Oriental que, mentra no es digui el contrari, crec que Martorelles pertany a aquesta comarca.
Per celebrar els 100 anys del Palau de la Música Catalana i amb la coordinació de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, es va organitzar un interessant concurs fotogràfic en el que podien participar tots els Ajuntaments de la comarca.
He estat esperant a veure si des del nostre estimat Ajuntament, es comunicava a la ciutadania del poble la possibilitat que tenien de participar-hi.
Quina ingenuitat la meva...
En aquest link podeu trobar les bases del concurs per si voleu participar. Per fer-ho podeu trucar a l'Ajuntament de l'Ametlla
Gràcies de nou a la regidoria de Cultura per l'oportunitat de poder comprovar de nou la seva incompetència.
BASES DEL CONCURS FOTOGRAFIC PALAU 100 ANYS
El concurs es fará aquest dissabte dia 18 d'Octubre

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. Realment només quedan 4 regidors per la resta de feina del poble. Si tenim en compte que algun dels restants estan com desapareguts, el panorama es de película de festival de Sitges.

Anònim ha dit...

No podem esperar res d'aquest Ajuntament. la unica solució es ferlos fora a les proximes eleccions.
Manel

Anònim ha dit...

Manel, segun tú, quien crees que va a hechar fuera al equipo de gobierno actual en las próximas elecciones. Será Ciu..? PEP.