28.9.08

ESCOLA DE MÚSICA DE ..... SANT FOST

El dissabte 27 de setembre es va celebrar una jornada de portes obertes a la Nova Escola de Música de Sant Fost de Campsentelles. Ens vam reunir alumnes i familiars de la desapareguda escola de Martorelles i els nous estudiants. La regidora de cultura i l'alcaldesa de Sant Fost van dirigir unes paraules a tots els assistents entre els que es trobava l'alcaldesa de Santa Maria de Martorelles però, com era d'esperar, cap representant de l'Ajuntament de Martorelles.
Vam escoltar un petit concert d'alumnes i després vam visitar la nova escola. Els ciutadans de Martorelles hem perdut l'Escola de Música del poble però els nostres fills han guanyat un espai d'estudi molt més digne i agradable. I els pares, hem guanyat un nou lloc (el bar de l'Ateneu) on, mentre esperem als nostres fills, podem prendre una cervesa i comentar lo malament que es fan les coses en el nostre Ajuntament...











3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un nou espai que, tot i no ser el que es va vendre inicialment a les entitats de Sant Fost, esperem que sigui un espai de referència per a la Cultura del nostre poble i els pobles veïns.

Salutacions!

antondensi ha dit...

Hola Xavi, normalment sempre es promet més del que es fará i lamentablement moltes vegades (no dic que sigui aquest cás) es fa a consciència.
Enveixa sana ens produeix a molts martorellesencs que tingueu aquest espai. Disfruteu-lo...
Antonio

Anònim ha dit...

Hola Antonio:
Encara que aquest comentari arriba tard, si vull dir-te que el nou epai de l'escola de música és molt agradable.Crec que professors i alumnes em gunayat amb qualitat en tots els sentits. A més al disposar de més espai podem fer més assignatures i proposar altres activitats. Per exemple, ja hem fet un taller d'iniciació a la guitarra elèctrica amb un dels millors profesos de catalunya , el Xavier Fort. El proper dia 28 de Novembre comencem un taller nou de bateria, a finals d'octubre hem començat també un taller de cant en el que s'hi han inscrit 12 persones adultes.Pper a mí això és un èxit, que sens dubte no hauria estat possible sense aquest espai. Properament intentarem organitzar un taller de baix elèctric i començar a preparar combos si tenim prous participants. Tamé tenim l'assignatura de cant com a nou instrument. Am una mica de suport institucional canvien molt les coses i veiem que s'obren noves possibilitats per la música i l'art allà on només veiem, fa poc, portes tancades. El dia 14 de desesembre tindrà lloc l'audició de Nadal dels alumnes de l'escola, on espero que tots puguem gaudir d'aquesta activitat a l'auditori. Espero que això sigui d'interés també per a totes les associacins i entitats dels tres municipis.Gràcies per les teves boniques fotos.
Rita