5.7.08

NIT MUSICAL A LA MASIA

Ahir divendres, al pati de la masia vam gaudir de l'actuació del grup "Ziggy Satardus", liderat per en Sergi. Peces de David Bowie, Beatles, Jimi Hendrix (per mi, el més grand...), Cream, els Creadance i altres. Personalment vaig disfrutar molt i, PER FI !!!!, bona assitència de públic.








10 comentaris:

Anònim ha dit...

Alla hu akhbar!!!

Anònim ha dit...

Gomen kudasai.

Anònim ha dit...

Well done for this wonderful blog.

Anònim ha dit...

Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.

Anònim ha dit...

that's really cute..wish i had one too.

meritxell ha dit...

Hola antoni! Em dic Meritxell i sóc la repartidora de la revista el Mirall. Mirant el teu espai he vist la foto que vas publicar d'unes revistes tirades a una paperera i els comentaris on poses en dubte el meu treball. Per aixó vull aclarir que en cap moment he llençat una revista del Mirall, reparteixo les revistes per tots els carrers de Martorelles (cosa que abans no es feia)i les que hem sobren les retorno a l'ajuntament. Em sembla una falta de respecte que posis en dubte el treball d'altres persones sense tenir cap tipus de prova. Entenc que et fes mal a la vista veure aquella imatge, imaginat el que he sentit jo al veure-ho i desprès llegir el teu comentari.

Anònim ha dit...

meritxell, tens tota la raó, no es pot opinar i posar en dubte el vostre treball només per una troballa com aquesta. Pot haber-ho fet qualsevol!!!

antondensi ha dit...

Hola Meritxell. Primer de tot, disculpa si penses que t'he faltat al respecte. No ens coneixem ni tinc idea de quina forma es reparteix la revista i per tant no poso en dubte la teva feina.
El meu comentari es que no sembla llògic que un martorellesenc tingui tantes revistes a casa i, per tant, sembla llògic pensar que algùn "distribuidor" les llencés a la paperera. Quan vaig dir la paraula "distribuidor" em referia a algú que disposi de unes quantes revistes per repartir (persones, entitats, botigues, etc).
I contestant al "anónimo", té raó. Pot haber-ho fet qualsevòl que disposi de tants exemplars.

Anònim ha dit...

Personalmente pienso que Antondensi no ha faltado el respeto a nadie.
Tiene razon cuando dice que tiene que haver sido alguien que disponga de muchas revistas (parece lógico)
Y el contenido de la revista, es de pena...
Solamente os metéis con el mensajero que a hecho una foto, podríais opinar sobre la revista

Anònim ha dit...

Anonim català: Moltes gràcies!
Anonim castellà: Mi trabajo no es opinar sobre la revista, sino repartirla. A mi parecer si me falto al respeto poniendo en duda que la persona que las repartia las habia tirado. Por eso quise aclarar que no era de ese modo.
Antondensi: No se qui a pogut ser només volia aclarar que la persona que ho reparteix, es a dir, jo no havia estat!