29.3.08

DEPLORABLE PLE DE L'AJUNTAMENT

Ahir divendres vaig assitir a un espectacle lamentable a la sala de Plens de l'Ajuntament de Martorelles.
Assistien al Ple l'equip de Govern, els 4 regidors de CiU i el regidor del PSC. Com a públic potser erem una dotzena de persones.
Sembla que es fa un Ple cada 3 mesos però un cop vist la sessió, penso que ens els podiem estalviar i el poble s'estalviaria els diners que costen...
Després d'escoltar a l'Alcalde llegir uns quants fulls d'articles, lleis, etc, i de procedir a una aprovació "automática" i amb desgana del que havia llegit, al arribar el torn de precs i preguntes, l'Alcalde va dir que no les contestaria en el Ple i que ho faria per escrit. Sembla ser que aquesta decisió, la va adoptar per problemes de falta de respecte a la seva persona per parte de CiU en els plens anteriors.
No conec l'història però va ser patétic veure que les persones que tenen que governar a tots els martorellencs, no tenien rès a dir devant de les preguntes de l'oposició.
Com a martorellenc, em vaig sentir estafat. Excepte l'alcalde (només faltaria), durant tot el Ple no va obrir la boca cap altra membre de l'equipo de govern. Es aixó normal? Pensava que en els plens es podien discutir les propostes tant del govern com de l'oposició.
Un detall que sembla petit pero penso que es molt important: les cares de pomes agres eren generalitzades, semblava que tots estaven de dol. Cap sonriure a les cares d'un equip de govern que penso haurien de mostrar optimisme i ganes de fer coses. Falta total d'il.lusió per un projecte de futur. I les propostes del Ple, per riure. Estan molt lluny de les inquietuds i problemes de la gent del poble.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres, jo no puc anar mai a aquests espectacles.. per al proper ple podriem grabar-ho en video i penjar-loa l YouTube, així tots podriem veure-ho... si és d'accès públic.. t'animes?

per curiositat, quines eren les propostes del poble?

gràcies antonidensi per la teva feinada.. anar i explicar-ho....
dani

antondensi ha dit...

Ja saps que el tema video no es lo meu...

Ester ha dit...

La veritat és que l'escena que descrius és bastant preocupant. Potser com a ciutadans "conscienciats" hauríem de posar fil a l'agulla i exigir una mica més als nostres representants polítics.

antondensi ha dit...

Penso igual que tu Ester i crec que hi ha molta gent que pensen el mateix. Convocar actes de protesta?
Gràcies per el comentari.
Antonio

Anònim ha dit...

Teniu raó. Es molt preocupant el que está passant en el nostre poble.
Aquest alcalde i el seu govern, son una colla de "funcionaris" que no tenen cap interés en el que necessita el poble i els seus joves.
El problema es més greu quan veus l'oposició....

Anònim ha dit...

Hola a todos. Pienso lo mismo. es una vergüenza. Antes con Mompel y ahora con Soria.
Parece que piensa mas en colaborar con Nicaragua que con nuestro pueblo.
¿Quién ha pagado el viaje?

Ester ha dit...

Per què no anem al proper ple (aprofitem per `veure'ns, tot i que crec que ens coneixem tots)i mirem què es pot fer?
Una pregunta? per què feu els comentaris anònims?