22.7.07

HOMENATGE AL SR. PELEGRÍ JUNQUERA

Dissabte 21 de Juliol. Al pati de la masía Can Carranca, es va celebrar un homenatge al Sr. Pelegrí Junquera impulsor de l'Associació GRUP DE VOLUNTARIS L'ABRAÇADA i del Casal d'Avis. La Lolita va fer la presentació amb anècdotes de quan eren joves, i després Joan Singla, Margarita Casanovas (regidora de Benestar Social) i els fills del Sr. Junquera van dir unes paraules. Les alumnes de l'Escola de Música de Martorelles, Ariadna Requena, i Irene Sánchez van tocar unes peces al violí acabant amb una sorpresa final que va ser l'interpretació del Cant dels Ocells d'en Pau Casals, que van preparar especialment per aquest acte. Els artistes Pepi Montesinos i Ricard Mira li van regalar una obra seva i vam acabar l'homenatge amb un pica pica amb vi i cava del pais.









1 comentari:

elvira ha dit...

Hola Antonio! sóc l'Elvira, només dir-te que m'hagrada la teva forma de mirar (ei que no s'enfadi la Manoli) que em refereixo a la teva òptica fotogràfica i de continguts.
Tenim un projecte entre un grup de persones i ens agradaria poder comptar amb tu si tu vols? el projecte es www.martoweb.org, si te'l mires i t'engresques, ens agradaria comptar amb tu a partir de setembre què et sembla?
Gràcies per tot i en especial per aquest reportatge(Sr. pelegrí, ...)
Una Abraçada i Bones Vacances!!

Salut

Elvira