20.7.11

LA FESTA MAJOR ESCALFA MOTORS

Avui, el regidor de Cultura Marc Candela acompanyat de l'alcalde Romuald Velasco, han fet la presentació del programa de la Festa Major d'enguany.
S'ha presentat l'excel·lent cartell disenyat per la Uxua Solé.
El pregó anirà a càrrec del Ball de Gitanes.
Properament es repartiran els programes amb totes les activitats.
-

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem hi desitjem que NO tot el presupost de Festes s'hagi fet servir per pagar el bonic cartell d'anunci.
No passi que el paper d'embolica sigui molt macu, però no hi hagi cap regal.

Llamps i Trons ha dit...

Hola Antonio aquest any Llamps i Trons celebrem el desè aniversari i amb el support de l'ajuntament tenim previst de fer:
-Divendres Gymkhana nocturna amb la participació de les Colles de Joves.
- Dissabte Correfoc infantil amb els Diables de Montornés com Colla convidada.
- Dissabte Gran Correfoc de aniversari amb Ball de Diables de Sabadell, Diables de Montornès, Fills de la Flama de l'Hospitalet i llamps i Trons abans farem una tabalada pel poble.
. Dissabte i per primera vegada a Martorelles representació del Ball Parlat i lectura dels versots amb la col.laboració de Ball de Diables de Sabadell

- Diumenge farem la cloenda de Festa Major amb la tracada i petit espectacle pirotècnic.

- També com sempre segur que veureu samarretes vermelles a moltes activitats de Festa Major si el cos aguanta...........

Antonio
Llamps i Trons

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

Ufffffffffffffff. ¿Quién lo ha elegido?

Luis ha dit...

Pues no se quien lo ha elegido pero yo lo encuentro bonito y original.
Luis

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

¿Bonito y original? En fin....
Pero lo importante es si la decisión ha sido colegiada y que hayan participado en ella los colectivos culturales, los artistas y también lógicamente TODOS los grupos municipales. Vamos que como se dice coloquialmente no se hayan "enterado por la prensa", que eso NO sería "una nueva manera de hacer política" o "aire fresco".

Joan P. ha dit...

Estas fatal Jose Luis. No coneixes el poble y las agafat amb els d'ERC y en concret amb el Marc Candela. Deixa que faci feina, i no busquis on no hi ha.

Personalment m'agrada y força el cartel. I surten la majoria d'entitats i aixo no havia passat mai.

Bona feina Marc!! y com diu una dita catalana: qui no te res a fer el gat pentina

Marc Candela ha dit...

Jose Luis, respecto que no t'agradi el cartell, però estas parlant sense coneixement de causa, i intoxicant gratuïtament, i això no són noves maneres de fer política com deieu el PSOE.

Però per a la teva informació, el passat 6 de juliol es va fer una reunió amb totes les entitats de Martorelles per a dissenyar la Festa Major, i se'ls va exposar la idea del cartell, així com d'altres decisions de la festa grossa. No hi hagut temps material per que les eleccions van ser tard, i per que l'agost no és hàbil per imprimir el cartell, i no hi havia temps per a fer l'elecció del disseny del cartell d'una altre manera, i es va decidir que el fes l'artista local Uxua Solé. Per tant et demano el màxim de respecte cap a un treball fet per una professional local, que ho ha fet amb el màxim d'ilusió i voluntat.

Així que abans d'alarmar a la ciutadania, et demano humilment que preguntis i jo respondre, però que alarmisme gratuït el mínim. Per a la teva informació s'ha mantingut i es manté tots els membres del govern informats.

Anònim ha dit...

Ja era hora que en aquest poble hi hagués un noi, regidor de cultura i joventut, en Marc Candela, que fés coses per als joves perque com bé diu al seu blog un 38% de les activitats van destinades als joves, i això em sembla fantàstic ja que aporta noves coses al poble i noves idees, com per exemple, posar com a cap de cartell del festival MAM a un dels grups més coneguts de Catalunya, el grup ``Strombers´´, a part de tanmateix portar a en cesk freixas a la nit a la fresca i moltes coses més, com el carromobils i es que com bé sabeu el que més vida dóna en una festa Major és la participació de la Gent Jove.

Felicitats Marc i endavant amb la feina ben feta.

Un Jove

Jose Luis Úriz Iglesias ha dit...

El cartel en mi opinión es horrible, más propio de los años 70 que del 2011, pero claro, se podía pensar que algunas y algunos están anclados en esas fechas aunque se llamen republicanos. Porque como supongo sabrán en la I y II República había gentes de derechas, retrógradas e incluso reaccionarias.

Marc, veo que después del "patinazo" inicial estás un poco perdido. Eres jóven y supongo que con el tiempo te encontarás. Por eso no respondes a si TODOS los grupos municipales han estado en este tema, no sea que la nueva manera de hacer política sea peor que la que criticabas antes con tanta fuerza. Qué vueltas da la vida, verdad?

Por cierto, espero que no hagas como los de Bildu, ya me entiendes, je je.

Anònim ha dit...

Collons,

O sigui que el cap de cartell del M.A.M serà Strombers??

Que trist que ens haguem d'enterar pel Blog de l'Anton de qui serà el grup del M.A.M

Això de que siguin un dels grups més coneguts de Catalunya deu ser a casa seva, però bueno, com no els he escoltat, sobre la qualitat del grup no opino.


I d'això que es parlava que el M.A.M serà al costat de l'Envelat??Espero que sigui mentida perque sinó anem apanyats els que vulguem veure alguna cosa a l'Envelat!

Anònim ha dit...

Marc, sembla que la caixa d'els trons (i no de Llamps) s'ha obert i de quina manera, els nostre amic José Luis Úriz ha sortir guerrer.

No obstant, veurem com serán aquestes Festes Martorelles 2011, i després jutjarem i comentarem si cal. El menys s'han de donar els típics "100" dies, no ohi?.

Anònim ha dit...

Hola José Luis, pués no será relamente que en el PSOE haya "aire fresco", más bien corrompido y viciado. Porque el sainete Zapatero-Rubalcaba-Chacón de primarias, quedó a la altura del betún. El cacisquismo antidemocrático dentro del PSOE y la dedocracia, sigue haciendo estragos.

Eso sí, están muy entretenidos los diputados del PSOE con el tema de las "corbatas" en el parlamento. A más de uno se la ponía yo en los "hue...." y la estiraba fuertemente colgados del árbol.
Con la que está habiendo en el País, se cuentan chistes con la corbata, hay que joderse.

Las próximas elecciones, ya sabeis
VOTAR EN BLANCO A TODOS ..., haber si limpiamos a todos estos ineptos y chorizos de políticos que tenemos.
Y de verdad entra "aire fresco" y limpio.

Marc Candela ha dit...

Senyors i senyores, l'Antonio té aquesta informació per que se'l va convidar a la roda de premsa que es va fer el passat dimecres a les 6 de la tarda per explicar-ho a la premsa, i demà sortirà publicat al diari, i avui dijous al Vallès Visió.

Per a més informació teniu el meu blog, o posant-vos en contacte amb l'ajuntamet o amb mi personalment a candelacm@martorelles.cat

MIGUEL ha dit...

Joder, José Luis, cómo te pasas. Creo que ya estás mayorcito y desfasado para opinar sobre el cartel. Todas las críticas son buenas pero es que tú lo que haces es descalificar y eso me suena mucho a lo que hace hoy día el PP. Tanto PSOE y tanta democracia para que acabes opinando de forma tan patética. Por cierto, todavía no he leído ninguna autocrítica tuya por el descalabro que sufriste en Santa María mientras que Marc Candela obtuvo la confianza suficiente de los ciudadanos para obtenter un regidor.
En cuanto a lo que dices de Bildu, lo siento pero no alcanzo a descifrarlo.
Miguel

Anònim ha dit...

Visca la Festa Major de Martorelles

Escuderia Martorelles ha dit...

Visca la Festa Major i la Baixada de Carretons.
I si a algu no li agrada el cartell, pues que no el miri.

Anònim ha dit...

La Festa Major està feta per a tot el poble, ara bé només la gaudeix la gent que hi participa, anant als actes, concerts, balls i a les activitats organitzades per les entitats del poble, aixi que com bé diu el cartell la Festa és feta per a TU, on hi pots trobar de TOT i per a tots el gustos i on hi pot participar TOTHOM.

Visca la Festa Major del meu poble (Martorelles)

Un altre vegada el Jove

Anònim ha dit...

A mi m'agrada el cartell. No feu cas d'alguns que només busquen problemes on no hi han.
Endavant Marc!
Josep Maria

Adolf ha dit...

Per cert J. L. Uriz, que opines del cartell de la Festa Major de Sta. Mª de Martorelles, que per cert és aquest cap de setmana?
També veig que després de la patacada del PSC a les municpals de Sta Mª de Martorelles, no fas cap comentari sobre les coses d'aquest poble.
TRADUZCO: "Qué opinas del cartel de la Fista Mayor de Sta Mª de Martorelles, que es este fin de semana?
También veo que des de la perdida de votos en las municipales de este pueblo, no haces nunca ningún comentario sobre las cosas del pueblo que fuistes candidato.

antondensi ha dit...

A mi m'ha agradat molt aquest cartell. Tots sabem l'importància de les associacions que tenim en el poble i aquest cartell es com un petit homenatge a totes elles.
Sardanes, colles de gitanes, armats, Unión andaluza, trabucaires, esports, música, raïm, cireres, etc
Felicitats a la Uxua perquè, a més a més, el cartell transmet una imatge de comunicació amb qualitat que bona falta ens feia...

Anònim ha dit...

Porque hay gente que se cree con la verdad absoluta y tienen qué opinar de todo y para todo? Sr. Úriz, si el cartel no le gusta, pues diga que no lo ve apropiado, o algo similar, pero no diga que es horrible; tengamos entre todos un poco más de sensibilidad en el trabajo que hacen los demás, no puede usted descatalogar de una forma tan beligerante un trabajo de una diseñadora del pueblo.

Un saludo
Pepe

Anònim ha dit...

Porque no se deja de una Santa y grandiosa vez, la política asquereosa y nefasta de este país, comentarios envidiosos y de mal talante. Y nos dedicamos hacer una crítica constructiva, positiva entre TODOS.

Si TODOS pensáramos así, mucho mejor nos iría en el país.

Por cierto, José Luis Úriz, referente al tema de "una nueva manera de hacer política" o "aire fresco", no te referirás a tu partido político PSOE-PSC que representas. Ya que ahí con el tema Rubalcaba, "huele a cloacas del estado de nuevo".

Pensaba que el asunto de Mr "X" y el GAL, esto en España se había acabado.

Anònim ha dit...

a part de totes les entitats surt una DERBI "paleta", gracies per pensar-hi

Anònim ha dit...

Muy bien el cartel. Por fin veo un cartel hecho con gusto y no las tonterias de cartelitos que siempre han hecho en el pueblo

Anònim ha dit...

Un 10 per el la dissenyadora del cartell de Festa Major, de Martorelles. Crec sincerament, que es el primer pas, per unir -d'una vegada per totes- a les entitats del poble.
I sortirem tots beneficiats!!!!
Bones vacances a tothom.
Joan.

David ha dit...

Personalment m'ha agradat molt aquest cartell; és molt original i representatiu. M'encanta!!!
A Santa Maria també vam fer una aposta arriscada amb el cartell, però va tenir una bona acollida entre els veïns.

David Escartín

Anònim ha dit...

Felicitats a la Uxua Solé. Sempre ha estat una persona creativa amb molt de talent i aqui es veu. No en va ha estudiat disseny grafic i dibuixa i pinta molt be des que era ben petita. Una abraçada Uxua i segueix així.
Rita