3.5.11

VÍDEO D'ERC PER LES ELECCIONS MUNICIPALS

M'ha arribat aquest vídeo d'ERC que crec que es molt interessant per poder coneixer les seves propostes polítiques de cara a las properes eleccions.
Si altres partits fan propostes semblants i me les fan arribar, amb molt de gust les penjaré del blog.
-
VEURE EL VÍDEO D'ERC
-

10 comentaris:

Marc Candela ha dit...

La setmana que ve en penjarem un altre més curt amb les 10 propostes principals.

Anònim ha dit...

Me han dicho que el chico que se prensenta para ERC es de Santa Maria de Martorellas?

Anònim ha dit...

MARC yo espero que si entras en el ayuntamiento tengas el valor de decir la verdad al pueblo de la deuda que hay actualmente no hagas como tu numero tres PERA TRUYOLS que solo decía que no habia dinero pero nunca dijo la deuda que dejaron los de CIU

Marc Candela ha dit...

Pots estar tranquil que la diré. Si una cosa tinc és paraula. Ara bé, tots els pobles del país tenen un deute, cal saber-ho, per què sinó s'està enganyant a la gent, i aquí hi ha certs partits que amb el tema del deute no diuen cap veritat.

Marc Candela ha dit...

Gràcies Albert.

En tot cas matissar que jo soc originari de Martorelles. Vaig viure a l'Avinguda de l'Esglesia des del dia que vaig nàixer fins als 17 anys que vaig anar a viure a Santa Maria...si ho pots dir així, per què casa meva esta més a prop de l'Ajuntament de Martorelles què el de Santa Maria, és més visc més a prop de l'Ajuntament de Martorelles, que gran part del poble.

Aquells que s'entossudeixen en dividir fan un flac favor al poble. Al meu poble, per què jo sóc 'don vull ser, no d'on volen què sigui.

Anònim ha dit...

para empezar los carteles se cuelgan el dia 5 a las 12 de la noche, no antes asi q ser vosotros tambien democraticos.

Anònim ha dit...

MARC TU SABRÁS QUIEN SOY.
te he venido a pedirte que me dieras la papeleta de tu partido pero te la he pedido muy sutil mente y te he dicho que haríamos este año y TU me as contestado AQUÍ TIENES NUESTRO PROGRAMA SI TE GUSTA NOS PUEDES VOTAR SI NO NO NOS VOTES.
SABES QUIEN SOY.
y tu te quieres presentarte como alcalde de martorrelles es decir mi pueblo pero estamos peor contigo que con el actual ayuntamiento.
sinceramente me as decepcionado ya que tenia mis dudas si botarte a ti o ha otro,en las autonómicas voto ERC.pero aquí votare a otro

Marc Candela ha dit...

Perdona l'últim anònim, però desconeixo qui ets. Aquest matí hem parlat amb educació amb moltes persones, i per tant desconec qui ets. De fet ningú ens ha demanat la papereta de com manera i si hagues estat de forma subtil, ho hauria notat.

L'educació per sobre de tot, i si realment vols què en parlem vine dissabte que vé i en parlem, i de forma subtil te la donaré, i parlarem de tot el què faci falta. Si hi ha ganes de parlar, de contrastar opinions, d'acceptar que a vegades no és té la raó, d'acceptar la diferencia, de ser tolerant, és pot parlar

Anònim ha dit...

Anónimo, ¡ojo!, no confundir "B"otarte con "Botarate" ...

Anònim ha dit...

HABER NO SOY NINGÚN BOTARATE SI ME EQUIVOCO NO PASA NADA TE PIDO QUE NO INSULTES MAS.
YO NO E INSULTADO A NADIE Y RESPETO LO QUE ESCRIBEN CUANDO ME EQUIVOCADO LO HE DICHO Y INCLUSO LE HE PEDIDO PERDÓN