13.4.11

LLISTA D'ERC A LES ELECCIONS MUNICIPALS

1. Marc Candela i Callado (26 anys, arquitecte tècnic. Viu al barri de Can Jan)
2. Joan Marc Flores i Riera (36 anys, empleat de banca. Viu al barri de Masrampinyo)
3. Pere Truyols i Gassó (62 anys, electricista. Viu al barri del centre)
4. Anna Valls i Puig (27 anys, professora de música. Viu al cr. Can Genissó)
5. Eva Carrizosa i Monleon (36 anys. Viu al barri de Masrampinyo)
6. Francesc Safont i Gil (27 anys, enginyer agrònom. Viu al barri del centre)
7. Mariona Rabasa i Yrla (25 anys, periodista. Viu al cr. escoles)
8. Roger Parera i Roca (32 anys, gestor de pàgines web. Viu al barri de Can Sunyer)
9. Glòria Nicolau i Figuera (20 anys, estudiant de biblioteconomia)
10. Marc Ricart i Llach (38 anys. Viu al barri de Can Jan)
11. Lourdes Solé i Colomé (82 anys, jubilada. Viu al barri de la Muntanyeta)
BLOG D'EN MARC CANDELA

15 comentaris:

Anònim ha dit...

vamos sres. ERC el cabeza de la lista es de SANTA MARIA DE MARTORELLES otro de fuera del pueblo por si fuera poco el segundo tan-bien es de fuera,madre mía esto no puede ser.Que nos vengan a mandar los de fuera el pueblo, ya tuvimos bastante con SORIA que era de SANTA MARIA DE MARTORELLES y ahora el ROMUALDO que es de mollet asi nos va en este pueblo cada vez esta peor es pero por el bien de nuestro pueblo que no haya mas alcaldes de fuera de martorelles ya lo habéis visto el SORIA se fue y como dejo el pueblo fatal, el ROMUALDO tiene la vida montada en mollet le importa un pepino lo que dejara en martorelles un déficit de cerca 6.000.000€ el se ira y nosotros nos quedaremos con la deuda y eso es lo que hacen los de fuera el pueblo. por favor mas ALCALDES DE FUERA NOOOOOOOOO...

Anònim ha dit...

Aqui el único alcalde que dejó el ayuntamiento en ruina fué el jaime, eso sí, el se lo montó muy bien. Vaya choza tiene....e

Anònim ha dit...

Bon vespre company. Soc "el segundo de la lista". Estas convidat a sopar a casa el dia que vulguis...Per cert, em trobaras al numero 6 del Carrer Colon de Martorelles City. Salut!!!

Anònim ha dit...

al segundo de la lista , yo he visto que si usted es joan no vive en la calle colon aquí dice que viu en Masrampinyo ¿esto es un nuevo vario de martorelles? yo vivo en la calle primavera que esta un poco mas abajo de la calle colon pero si ustedes le habéis puesto el (barri de masrampiyo)esto yo ya no lo se.
por favor ya enpiezan con mentiras como el sr. romualdo.
al sr. que dice que jaime dejo mucha deuda yo no se la cantidad por que los que entraron no lo dijeron pero le voy a decir que dejo el pueblo con muchas cosas hecha el campo de fútbol la bajada de can puig el entoldado entre otras cosas mas,trajo la coca-cola que puede dejar mucho dinero al pueblo, dejo un gran proyeto hecho apunto para hacerlo,pero resuta que entro el tripartito y se vino todo habajo enpezando por el sr. PERA TRUYOLS,SORIA ,ROMUALDO,que en estos 8 años no han hecho nada, eso si el PERA empezó a dejar el pueblo como el apodo de su casa,destruyo el proyecto de la calle juan 23 solamente tenia que ir a la diputación y agejutarlo,pero si que hecho a las ambulancias y a los bomberos y ahora que tenemos nada ya que ninguno de los TRES alcaldes a hecho nada ,a perdón entre los TRES dejaran en estos 8 años una deuda de casi 6.000.000€ la mayor parte deuda es del sr ROMUALDO

Marc Candela ha dit...

Aquí el "cabeza de lista" que viu a Santa Maria de Martorelles. No vull entrar a cap discussió i quan vulguis estas convidat a casa meva i t'explico que soc fill de Martorelles (per coses d'on son els hospitals), vaig er engendrat a Martorelles i la major part de la meva vida l'he fet a Martorelles, ara també, només surto de la porta de casa i sóc a Martorelles. Saps on és el carrer Can Jan? doncs allà. Desconec si tu ETS TAN DE MARTORELLES, però al final això son bobades. Jo només tinc un poble i és Martorelles.

El "Jaime" que és tant de Martorelles, l'estimava tant que una mica més i la mata amb el deute que va deixar. Cal recordar que ha estat l'alcalde que va deixar el deute més gran, però clar vivia a Martorelles!

Vicens ha dit...

Tota la raó Marc. Aquests infiltrats de CiU disimulen escribint tan malament que s'els hi veu el llautó.
Estic amb vosaltres perque porteu aire fresc al poble.
Salut i visca la República
Vicens

juan jose ha dit...

hola me llamo juan jose creo que mucha gente habla mal de Monpel, pero creo que se equivoco o se le subio un poco el cargo a la cabeza a el y posiblemente algunas personas cercanas a el ,pero en la siguiente legislatura se le puso en su sitio .

Anònim ha dit...

MARC.yo si se donde esta can jan yo jugué mucho con el hijo de can jan que se llama Pera pero te recuerdo que can jan es de santa maria de martorelles Y TU PAGUAS LOS IMPUESTOS EN SANTA MARIA ?VERDAD O MENTIRA¿ yo nose si Jaime dejo tan endeuamiento como tu dices lo que se es que el Pera Truyols no hizo publico la deuda real del ayuntamiento es pero que si tu llegas a entrar en el equipo de gobierno que digas públicamente la deuda real que tiene, pero lo dudo mucho de que si entres te-dejen decirlo esto significaría que entrarías con este gobierno y apañados vamos con este equipo de gobierno que nos dejara casi 6.000.000€, me han dicho que vas mucho a los plenos es verda que Jaime saco unos papeles en el pleno que demostraban el endeudamiento real ,y fue rectificado por el contable, si o no

Marc Candela ha dit...

Anònim, primer trobo lamentable que encara ara no diguis qui ets, i et dediquis a criticar la gent. No sabem qui ets, i per tant, tampoc sabem si realment vius a Martorelles tu que tant t'omples la boca.

I sento rectificar-te. CAN JAN ÉS MARTORELLES, i sino te'n vas a l'ajuntament i ho mires, també a qualsevol mapa i ho veuràs. El carrer Can Jan és el limítrof entre Martorelles i Santa Maria, un cantó és Martorelles i l'altre Santa Maria, i la masia de Can Jan com la de Cal Antic SÓN DE MARTORELLES.

Potser que no intentis fer veure què en saps tant, quan no saps ni on comença i on acaba el què dius que és el teu poble. Jo sé on comença i on acaba perquè és el meu poble, i el vull compartir amb totes les persones que hi vulguin.

Anònim ha dit...

MARC tienes razon he tenido un lapsus tanto Can Jan y Cal Antic son de MARTORELLES ya que la calle divide los dos pueblos si no recuerdo mal en Cal Antic vivia Juan Xicola el pintor por ese eror te pido perdón.
pero tu no meas contestado ami pregunta si es verdad que vas mucho a los plenos si es verdad que JAIME MAMPEL saco estos papeles don de decían el endeudamiento real del actual ayuntamiento, tan poco me as contestado si tu entras en el ayuntamiento si dirás la deuda real que hay, a por cierto soy de MARTORELLES

Marc Candela ha dit...

Això que ets de Martorelles, ho continuo posant en dubte perquè no dius qui ets. Només entenc que ets de CiU, i perdona, però es bastant vergonyós i patètic que aquestes alçades encara ens en anem amagant i exigint coses, però no em sorprèn, així es CiU a Martorelles. Però no pateixis, jo no faig distincions ni dono carnets de martorellenc, aquesta és una actitud que ratlla la xenofobia, i no hi combrego.

Per altra banda si que vaig als plena. Potser no a tots els què voldria, coses de treballar als matins, i algun se'm ha escapat. però que jo sapiga, en tant què no soc regidor no hi tinc cap obligació de moment a anar-hi a tots. Però si què et dic que jo no tindre cap problema en exposar dia a dia com esta el deute. Així ho portem al nostre programa. Ho farà també CiU? ho farà com quan va governar què no deia res es qui més va engreixar el deute?

Es trist i vergonyós què qui es baralli més pel deute són aquells que l'han generat...CiU i UxM, ara i fa anys.

Anònim ha dit...

marc as dado un mote de una casa de martorelles ami me gustaría saber si sabes mas motes, yo te desafió, haber si sabes tanto de martorelles cuantas casas tienen motes

Marc Candela ha dit...

Benvolgut anònim. Ja saps la meva opinió sobre els anònim, però com a mínim fes un esforç per escriure una mica millor.

No t'accepto el "desafio", primer perquè no sé qui ets, i segon perquè no t'he de demostrar res en aquest aspecte, i menys a una persona què no sé ni qui és.

I si, és cert, he dit Can Jan i Cal Antic, què són al meu carrer, i te'n podria dir molts més. Ja fa uns anys què m'interessa la història del nostre poble, i he preguntat, llegit estudiat, escoltat sobretot i he anat aprenent i anotant moltes coses, què algun dia, potser de vell en faré un llibre.

Últimament em vaig comprar un llibre que és un recull toponomàstic de Martorelles, fet per l'Enric Garcia-Pey i editat per Rafael Dalmau Editor, que recull molts d'aquests noms de cases, indrets i persones, en 110 pàgines, on surten cases què han canviat de nom diverses vegades, cases que ja no hi són, safreigs què han desaparegut...te'l recomano

Anònim ha dit...

marc me podrías decir como se llama este libro que tu me-recomiendas y donde lo comprastes

Anònim ha dit...

Companys, no us enfadeu que no fa falta perdre les energies amb discussions inútils de si som o no del poble i descobrir qui sap més o menys noms de les diverses cases i masies del municipi. Si aquest anònim combrega amb les idees de CIU (Martorelles), que vagi el dia 22 de maig a votar per aquesta formació i doni suport a aquesta candidatura i les seves "idees". D'altre banda, si que li diré que analitzi a fons tots els programes presentats per les diverses formacions i valori totes les opcions abans de deixar-se il·luminar. Com diu la dita castellana "no todo es oro lo que reluce". Si fa aquest exercici mental, segurament no tindrà tan clar votar per CIU.
Com a contrapartida, li diré que la formació que encapçala Marc Candela està constituïda per gent jove amb molt bona formació acadèmica (a tenir molt en compte)combinada amb gent de molta experiència (importantíssim), cosa que fa un còctel certament esperançador. No m'agradaria allargar-me més. Que guanyi el millor.

PD: Marc, un petit apunt; la gent de Martorelles som Martorellesencs/ques. No t'ho agafis malament. Prent-ho com una crítica constructiva. Encara hi haurà algú que t'ho treurà en cara!