11.4.11

FONT DE CAN CAMP, ABANS I DESPRÉS DEL 9 D'ABRIL

Excel.lent iniciativa per part d'ERC. Ahir diumenge un grup de simpatizants va arreglar la font de Can Camp.
Millor que llegiu aquesta acció en el blog de l'Adolf Candela on explica tots els detalls i podeu veure fotos.
-
BLOG DE L'ADOLF CANDELA
-

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Así da gusto, ojalá las persona sean un poco civilizadas y la mantengamos así siempre.Buen trabajo.

JORDI ha dit...

Enhorabona per l'iniciativa en ERC i tots els participans, i per la bona feina que han fet a la comunitat.
Tant de bó duri, i haverem si el civisme aflora a llui entre tots, per mantindre-la neta i bonique.

Felicitats de nou en ERC i tots els veins que van participar en aquest digna i altruiste event.

Això son fets, i no simples paraules.

Saluts.

Jordi

Anònim ha dit...

Que n'aprenguin altres partits. Aixó son fets i no paraules.

francesc ha dit...

Crec que es casi de obligat compliment el felicitar tant als impulsors com al participants. esperem que la Brigada de Brètols no torni a fer de les seves.

Anònim ha dit...

Es un lloc privat, i vergonya tindríen que tenir els propis amos, que sigui gent del poble, el qui els i deixin tan maco, i net.
Si no m'equivoco, els amos son els d'en Lluis del Turo???
Albert, pensa que si un ( partit) o grup de voluntaris, arreglen la Font de Can Camp, no passa res. En canvi si ho fa l'ajuntament sense permis del `propietari, el poden denunciar. Aquesta es la trista realitat.

Anònim ha dit...

Felicidades a ERC por esta buena faena.
Maria

Anònim ha dit...

a ERC el año que viene podéis venir a podar en mi casa y así me ahorrare al jardinero.
ya que eso es de un particular

Anònim ha dit...

Jo dic que ERC ha fet aquet arreglo perque venen eleccions, pero prefereixo aixó que no les paradetes al mercat amb payasades incloses.

Anònim ha dit...

Hola ERC quiero felicitaros por el trabajo hecho pero tambien recordaros que hace dos años ya estaba asi porque tanta prisa ahora

francesc ha dit...

En resposta a l'amic anònim que tan generosament s'ofereix per que li podin a casa seva, pots donar per fet que jo mateix aniré molt gustosament a podar, sempre aixo si que el teu jardí reuneixi les condicions per que tot el poble pugui anar a gaudir d'una estona d'esbarjo, i que tu no hi posis cap impediment per descomptat.

Semble que oblidem que la major part dels espais naturals que queden son particulars, lo que no impedeix que en puguem gaudir tots, tan abominable es que a canvi no ho embrutem o si esta brut ho netegem???.

Anònim ha dit...

Francesc tienes toda la razón, si quereis saber quienes están detrás de estos comentarios os doy una pista. Una amiga mia que tiene como amigo a nuestro alcalde (por poco tiempo ya) en el Facebook, vio que amenazó a los de ERC en que comprobaria si tenian permiso para hacer la limpieza. Y yo digo que qué quería decir que comprobaria? ¿Pensaba denunciarlos? Si eso no es una amenaza que vanga Dios y lo vea. Vergüenza debería darle de decir etas cosas, pero ya le queda poco.
Iván

Anònim ha dit...

A LOS DE ERC.yo les diría que tan-bien limpiasen el lavadero ya que antiguamente se podía lavar allí la ropa.
tan-bien les digo por que no recuperan la fuente de can puig.
ya que la destrozo el sr. MARTIN MARIN.que es del mismo partido que dicen que son ECOLOGISTAS.
así nos va en el pueblo con estos gobernantes que solamente piensan en poder cobrar.
habéis visto falta poco para las votaciones y párese ser que ahora se acuerdan de poner el famoso semáforo en el paso estrecho ? yo me pregunto no lo tenían que poner el año pasado?
sres. del equipo de gobierno vayan-sen a su casa de una vez ya que están haciendo una obra en la carretera de la diputación pagando el pueblo

Adolf ha dit...

Últim anònim:
El safreig (lavadero) no es va poder netejar per falta temps i sobretot per falta de gent, on estaves tu que no vas venir?
El que si es va arreglar del "lavadero" és l'esquerda de la paret per on perdia aigua.
El semàfor del pas estret el paguen entre la Dipu i l'Ajuntament. Haveu-ra si llegim les notícies !!!, el que si és cert és que fa mesos que havia d'estar acavada l'obra.

Marc Candela ha dit...

Senyors, vull aclarir un seguit de qüestions.

1r. La finca de Can Camp pertany a la família Rabassa, i com qualsevol finca l'Ajuntament els ha d'obligar a netejar-les. Vaja, com passa a la resta de finques del poble.

2n. Ho volíem fer fa 3 mesos, però primer per problemes tècnics i després per algunes "amenaces" no ho hem fet fins ara. A la hemeroteca i al meu bloc trobareu informació què fa un mes que ho anàvem a fer.

3r. La bassa no la vam poder netejar, tot i que la vem arreglar el mur que estava trencat, la sortida d'aigüa també, i vem podar els arbres del voltant per què no hi caigúes més brossa dins. De cara al estiu, ens hi posarem per netejar-la per dins.

Per acabar, tenim la voluntat de seguir amb aquesta acció de forma anual per reclamar aquest espai.

Anònim ha dit...

A aquests d'ERC, veig que estan en pla de pedaços i arranjaments. Que aprofiti el poble, i els donin una formigonera i una màquina d'asfaltar a veure si fan la reparació de l'estrenyiment de calçada tan famós (BV-5006) que l'any passat ja havia d'estar fet i inaugurat per l'actual equip de Govern.

Ànim senyors d'ERC, mans a l'obra, i es guanyaran un vot segur a les municipals.

Marc Candela ha dit...

M'he deixat de comentar abans, que les fonts i els accessos a elles son d'interès públic, i que per tant recau en els ajuntaments què es trobin en bon estat i condicions, no pas de la propietat on es puguin trobar-hi.

Anònim ha dit...

AL SR. ADOLFO
no sabia que usted lo pagaba, me parece que usted vive en santa maría y los impuestos los paga en santa maría ¿verdad? cuando los pague en martorelles luego podrá hablar y criticar

Anònim ha dit...

senyors d'esquerra, per culpa d'un dels vostres, que no va volguer donar permis, per 40 metres quadrats, al darrea del ajuntament, es va tindra que ajornar uns quatre messos l'execució de la obra del pas estret. Soposso que ja ho sabeu. O no? I si no es feia d'inmediat, es perdia la subvencio de la diputació. Peró com que s'acostan les eleccions, ja us interessa barreijar les coses.......