20.11.10

JOAN TARDÀ A SANT FOST

Ahir al vespre vaig anar a una xerrada d'en Joan Tardà, diputat per ERC al Parlament Espanyol, que es va fer a l'antiga biblioteca de Sant Fost.
Van ser més de dues hores molt gratificants. A banda de defensar com es llògic el programa d'ERC, va ser molt interessant l'aportació de dades i anècdotes d'un veritable "animal polític" que ha de defensar a Madrid l'opció independentista i aixó no es gens fàcil. No soc d'ERC però reconec que en va transmetre (com la Montserrat Tura) claredat i honestedat, coses que avui dia li manquen a molts polítics.
A la foto, en Joan Tardà i en Xavi Conesa.
-

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoneu però algú ho havia de dir

Adolf ha dit...

En Joan Tardà és un dels millors oradors polítics que tenim els catalans en aquest moment. Una persona d'idees clares i de paraules contundents, que és el que cal per anar al Congreso de Diputados de Madrid a defensar els interesos dels catalans i d'ERC.

Anònim ha dit...

Mort al Borbó !!! je, je ,je i visca la República.

Anònim ha dit...

Realment és així com comenteu, un polític clar i directe, tot i que no combrego amb moltes de les seves idees referent al tema de la independència. Això és el que necessita el poble ara per ara, polítics clars i transparents, que agafin confiança dels electors, ja que aquests polítics que avui tenim, no mereixen cap d'ells confiança alguna, excepte quatre comptats amb els dits d'una mà.

Tant de bo prenguin tots la iniciativa que els càrrecs públics-polítics d'aquest país, presentin tots la seva declaració patrimonial, així com la del seu cònjuge. La iniciativa de Joan Herrera, ha estat un pas encertat cap endavant, però encara hi ha molt per fer.
Auguro, una gran abstenció per a aquestes eleccions, però no us preocupeu, el dia 28N a partir de les 20:00 h, sentirem dels nostres polítics que tots han guanyat, i ningú es donarà per al.ludit del fantasma de l'abstenció, només interessa el seguir agafat a la cadira.
Ah! i al dia següent, jugaran amb els nostres vots en forma de pactes, i alguns fins i tot pactarán amb "El Diable".

Adolf ha dit...

L'abstenció és un fantasma que només beneficia als partits grans, els que sempre tenen la paella pel mànec. I perjudica als partits petits, degut al Sistema de recompte i percentatges.
Si entre 29 candidatures o partits que hi ha per escollir, no n'hi ha cap que et faci el pès, doncs potser és que tant te fa el que facin amb els teus impostos.
Llavors descansa, no miris la tele i pren-te una cervesa.

Anònim ha dit...

Adolf bona reflexió, però igualment votis el que votis, farán lo que els sorti dels collons a tots ells.

Per tant, bon consell prendré una cervesa a la salut de tots ells.

Anònim ha dit...

No deis más vueltas, si en definitiva NO gobiernan los políticos en sus paises, sino los mercados financieros y monetarios.

Solo ver para creer, ya podeis ir a votar todos, ya, que vais finos. Ah!, y los próximos después de Irlanda, Portugal vamos nosotros de cabeza.

Anònim ha dit...

Para los que todavía no lo tienen claro, ir a la siguiente página WEB:

http://www.elecciones.es

JORDI ha dit...

Benvolgut Adolfo:

Referent al comentari del primer anònim, no li trec molta part de raó en els seus comentaris. L'abstenció i passotisme és fruit i conseqüència d'un desencant del poble o dels seus ciutadans. És el primer símptoma d'una democràcia que es descompon per moments. La gent està farta de promeses i promeses electorals, que després ningú compleix. De polítics corruptes i no professionals que dilapiden els nostres impostos (que tant et preocupen ia mi també). I tot això, està principalment en les mans pròpies de "TOTS els partits polítics", d'aquests 29 que comentes.

I jo a més em pregunto:
Per a quan una nova llei electoral?
Quan llistes obertes?
Quan "polítics professionals" i ben pagats?
Declaracions patrimonials dels càrrecs públics.
Programes i promeses electorals sota acta notarial.

Mentre no vegi el ciutadà de a peu molts canvis respecte a l'actual model, no et càpiga el menor dubte que l'abstenció i el passotisme guanyarà i de lluny.

Saluts Jordi

Anònim ha dit...

Tenemos que votar a pesar de unos cuantos sinvergüenzas que se dedican a la politica para robar.
Manuel

Adolf ha dit...

Catalunya no té una llei electoral perquè CiU la va dinamitar al Parlament de Catalunya.
Els partits grans (PSC, CiU, PP) no volen llistes obertes, imagina't perquè.
De polítics "profesionals" ja n'hi han, però no surten als mitjans ni als jutjats. Estan treballant. La gent del carrer només veu els "polítics de cabaret".
Si les promeses electorals es fessin sota notari (com diu en Mas), anar a votar a un o altre partit no tindria sentit. Tot es basa en creure's el que vulguis del que diuen.
El Sr. Montilla, fa declaració de bens i diu que no té cap casa en propietat, si veiessis on viu.....

Anònim ha dit...

Llavors, la resta de partits, que pintan? rés.
Quina pena d'imatge donan tots al poble. Estem en un Païs de comparssas i panderetas.

Resum, això no es democrácia ni rés, ens toca menjar per segles dels segles, més merda. Fins que el tema reventi.

JORDI ha dit...

Adolf, jo estic parlam de un Païs que fos serio, no d'aquest. Un Païs dels del Nord d'Europa, aquí ja sé el nivell que hi ha, i per desgracia de molt de nosaltres, que tindrem durant molts i molts anys.

La realitat supera la ficció, batim records darrera records, pero tots negatius, esclá. Ens em menjat els fons Europeos, i em deixat l'industria com un solar, arrassat.
Això es lo que diferencía un Païs com cal, de una colla de xoriços amb cadires, com lo que tenim aquí.
I fins que els "mercats" no ens enfonsin, no pararán. No tenim un altre sortida, lamentablement.

Per rematar, el paripé Mas-Montilla, un debat que sabían que mai és podría fer, per la llei electoral, que no permet fer cap debat sense avisar mínim 5 díes abans de fer-ho. Tot manipulat.

Jordi

Anònim ha dit...

I ja ens podem anar preparant per les municipals. En el nostre poble el grau de mediocritat dels politics es esferidor. Ja podeu anar preparant les cerveses perque será insoportable.
Salut i visca la República
Marc

Unknown ha dit...

Les municipals, vot nul!!!!!
Independència ja!

Big food.