17.10.10

NO ES TAN DIFICIL SENYORS DE L'AJUNTAMENT...

Si entreu en el blog personal del nostre alcalde, veureu unes interessants entrades.
Tant dificil es fer aixó a la web de l'Ajuntament? Aixó es informar al ciutadà del que fa l'equip de govern i que fa tants anys que manca al nostre poble. Molt bé però la meva opinió es que no s'ha de fer només en el blog personal del senyor Alcalde ja que aquestes actuacions no son decisions personals d'ell si no de tot l'equip de Govern.
Es imprescindible fer-ho de forma oficial a la web de l'Ajuntament. Encara que tard, felicitacions per la claredat i esperem que aquestes promeses es facin realitat.
-
VEURE EL BLOG DE ROMUALD VELASCO
-

16 comentaris:

Daniel ha dit...

Carai!! kin projecte tan modern!!! Aixó no és propi de Martorelles... em sembla irreal!!!

Per cert, vaig poder entrar durant les festes majors a una de les sales del "museu del vi" (no se perke li diuen així, potser 30 o 40 anys enrere hi havia alguna exposició...) que mai havia vist:

Una sala ben llarga, amb diverses cubes per fermentar el vi, amb un mostrador entre fila i fila de cubes... Un lloc perfecte per treure els dipósits, donar-li una ma de pintura i penjar-hi cuatre llums... I no haver d'utilitzar la mini-sala amagada que es va utilitzar per l'exposició fotogràfica de la pasada FESTA MAJOR...

POCS CALERS??? POQUES IDEES??? POQUES LLUMS??? Crec que més aviat l'últim..

PD: a veure si pensen una mica en el jovent en aquest nou espai..

Anònim ha dit...

No se puede entrar en este blog

Sera por algo????????

Anònim ha dit...

Durant molts anys al Museu del Vi, que era l'antic celler de la Masia, es van fer exposicions per la Festa Major y en altres ocasions, però degut al mal estat de la teulada es va deixar d’utilitzar.
Maria

Romuald ha dit...

Bona nit a tothom,

Primer de tot disculpar-me per la situació actual del meu bloc. Ja fa un temps que no l'alimentava degut a la manca de temps i fa poc he tornat a fer-ho a a altes hores de la nit, però amb la preocupació i el dubte que no era el bloc correcte per donar informació més institucional. La voluntad és que fos un complement de la web municipal que per la seva estructura no arriba a cobrir. La web municipal té moltes deficiències però la principal no és que sigui més bonica o més lletja, de ben segur que sempre la podrem millorar, el problema principal és alimentar-la. Ens passa el mateix amb El Mirall i les notes de premsa. Però això no és nou, parlaria de moltes legislatures de govern que ha passat. Ens manca un professional, un home o dona, un estudiant de periodisme que pogués alimentar la web, El Mirall i les notes de premsa. Crec que aquest és el nostre problema. El personal de l'Ajuntament posa la voluntad però també és cert que tenen altres feines ecomanades i a vegades no hi ha temps per ocupar-se de la comunicació, al meu entendre primordial per conectar Ajuntament amb la població.

Per un altra banda disculpar-me ja que quan vaig decidir tornar no tenia clar com fer servir el bloc. Es cert que és un bloc personal però que també pel càrrec disposes d'informació que hauries de donar a la població pel mitjà que els pugui arribar millor. Ara al final amb els informàtics posarem en funcionament un bloc amb blogger a efectes que no ens consti res, vinculat a la web i que sigui el bloc oficial de l'Alcalde. Per una altra banda, el partit a que pertanyo posarà en funcionament un bloc en el qual jo mateix a nivell regidor i personal, així com altres persones podran fer les seves aportacions i opinions, però fora de l'àmbit institucional.

Demanar disculpes a l'Albert i a l'Antoni ja que tenen raó que la web hauria de recollir aquestes notícies. Només dir-vos que estava introduïda amb data 7 d'octubre després de la Junta de Govern Local però per una errada no la van activar.

Per una altra banda, felicitar a l'Antoni pel bloc ja que donar a conèixer molts temes del poble i les seves crítiques constructives sempre son ben rebudes. Tenim molt d'apendre i corregir les errades que de ben segur dia a dia cometrem.

Espero que en el transcurs de la setmana poder activar el bloc de l'Alcalde i el meu compromís personal a mantindre l'informació municipal actualitzada.

Salut,

Romuald

Adolf ha dit...

Bona idea aquesta del Blog de l'Alcalde !!!!
Mireu als webs de la majoria d'Ajuntaments i també tenen el blog de l'alcalde.
A Martorelles el blog ANTONDENSI, és una mena de finestra de l'opinió pública. És bo per tothom que hi hagi altres blogs tant actius i dinàmics com aquest.
DIVERSITAT A LA XARXA, és el que cal en aquest poble.

Anònim ha dit...

AL SR. ROMUALDO
usted dice que no tiene personal en el ayuntamiento, yo le diría a usted que si tiene a una persona que lo podría hacer de alimentar la web,esta persona es su hombre de confianza, ya que cobra mas de 50.000€, en vez de ir al piolin cada día alas 9 de la mañana con el sr. soria y el sr. tuzon y salen de allí a las 10horas y pasear por el pueblo , este sr. lo podría hacer, ya que nadie sabe lo que hace me lo podria responder sr. ALCALDE

Anònim ha dit...

Eso de no tener personal es una escusa. Con 15 minutos al día se puede tener al día la web del pueblo sr Velasco. Y es su responsabilidad

Anònim ha dit...

Es una llàstima lo del Museu del Ví, perque era un espai molt acollidor, original i molt martorellesenc.

Anònim ha dit...

Hola a tots els veïns, tinc una pregunta dintre d´aquest antic museu del vi n´hi han botes de vi antigues o alguna cosa antiga que no es tindria que destruïr ???

Algo ho sap?

Adolf ha dit...

Si no recordo malament, hi ha uns dipòsits o bótes de via fets d'obra, que ocupen bona part de la sala, no són de fusta com et deus imaginar.
Si treuen aquests diposits, quedarà una sala maca per fer exposcions en condicions, o xerrades o cinema en petit format, etc.
Feia falta un espai així.
A Sta Mª de Martorelles, ni hi un sol espai per fer una xerrada o reunir-se un grup de gent!!!!

Anònim ha dit...

¿Qué va a pasar con las tinajas de vino? ¿Ya han pedido permiso a los herederos de Can Carrancá? Me parece que no se pueden tirar las tinajas si no le dan permiso. Creo que deberían catalogarse o algo así porque tienen mucho valor. De eso no comentan nada.
Por cierto ¿esto es todo lo que va ha hacer el Ayuntamiento?
Y el cementerio que tanto nos han prometido en que foto viene. Al menos tendremos otra foto porque ya lo anunciaron en la primera fira de Nadal hace 6 o 7 años y aun no hay ni un proyecto aprobado y lo sé de buena tinta.

Anònim ha dit...

Pues que se beban el vino y rompan las tinjas, por Dios !!!.

Pero que dejen de una vez una sala acondicionada y multiuso para un buen espacio cultural para este pueblo. Donde se pueda hacer teatro, cine, exposiciones, talleres artísticos, etc...
Lamentablemente, se lo han llevado todo a Sant Fost.

Anònim ha dit...

Creo que de momento, la escuela de música ya está mancomunada con Sant
Fost, y asi por pasos, se iran mancomunado, todas las cosas que
se han "marchado" al pueblo vecino.
Por ésta razón, se inventó la
Mancomunidad.
Curiosamente,siempre hay excepciones. Por ejemplo, en el Casal d'Avis de la Masía, de Carranca, hay mas de cién socios
que viven en Sant Fost,debido a que ellos no tienen actividades,
ni fiestas, ni excursiones etc. etc.. Como es lógico, parece que se esta intentando, mancomunar, también, los Casales de Abuelos de los tres pueblos.

Anònim ha dit...

Però els Casals són entitats sense ànim de lucre, no són serveis de l'Ajuntament, encara que els locals siguin municipals. Mancomunar-los vol dir que l'Ajuntament de Sant Fost i Sta. Maria li donaran subvencions igual que fa el de Martorelles?
M'alegra que l'Escola de Música estigui mancomunada.
Maria

Anònim ha dit...

De esto se trata Maria. Que los ayuntamientos, de Sant fost, i Santa Maria, paguen tambien, una subvención, y de esta manera, al Ayuntamiento de Martorelles, le representará menos gastos.
Lo de la mancomunidad, es una buena idéa, péro, hay que trabajar para conseguir, mancomunar el máximo de entidades, servicios, etc.

Anònim ha dit...

María, però que casualitat, tot lo que está "mancomunat", s'ha instal.la a Sant Fost (serveis médics, escola de música (i no ho tinc clar que hi sigui), ....

Es sospitos, ohi???