20.9.10

FESTA MAJOR 2010 (CORREFOC DELS MÉS GRANS)

Llamps i Trons diables de Martorelles van fer el Correfoc per l'Avinguda Piera fins a la masia. Aquest any la colla invitada al Correfoc ha estat els Diables Casablanca de Sant Boi del Llobregat. Com ja es una tradició, al acabar el Correfoc, es van llegir els corrosius "Versots" de Festa Major.
-
FOTOS DEL CORREFOC I DELS VERSOTS

També podeu llegir els versots a la web de Llamps i Trons
-
LLAMPS I TRONS
-

3 comentaris:

Llamps i Trons ha dit...

Hola Albert, gracies per la teva crítica que sempre ens ajuda a millorar. Només dir te que parlar del tema de la inmigració i de la possibilitat de gestionarla nosaltres mateixos no em sembla xenòfob. En qualsevol cas et diré que la nostre Entitat està oberta, com no pot ser de un altre manera, a qualsevol persona, sense cap mena de discriminació que l'agradi la cultura del foc i vulgui gaudir-la amb nosaltres.

Llamps i Trons ha dit...

Cap problema Albert, i si vols lleguir un altre vegada els versots pots entrar al nostre blog o directament amb el link:
http://llamps-trons.googlegroups.com/web/versots+2010fullet%C3%B3.pdf?gda=XuMHmFQAAAAttgu6ubx_JLLxh579ROTlrs2zxpeXmbXcMe74ojaiWLMqilERrj_h5m4KBtQxarlDAffQAMw4bjirHO9eRTHhVervUohE3YNENn3wMh1Pnc3OAWZC50hVl-fZ6-QcRqg


Antonio

JORDI ha dit...

Hola a tots els components (i em consta que sou molts) de Llamps i Trons.
Crec sincerament i amb la ma en el cor, que sou part imprescindible en aquesta Festa Major de Martorelles. Sense vosaltres, no sería ni de lluny lo mateix.

Ánim i feliçitats a tota la colla per aquesta participació i alegría que doneu a tots, grans i petits.

Jordi.