1.9.10

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SUPERCROSS, A MARTORELLES

-
VEURE FOTOS DEL CAMPINONAT
-

4 comentaris:

Escuderia Martorelles ha dit...

Bon dia.

Una vegada acabat el campionat de Catalunya de Supercross que va finalitzar el dissabte a Martorelles, us passem les classificacions finals d´aquest campionat referent als nostres pilots.
Sergi Sànchez(pilot local) va ser Subcampió de Catalunya a la categoria Juvenil ( tot i que en Sergi encara es aleví, i això vol dir que a fet aquest campionat a una categoria superior a la seva per edat)

Aleix Díaz es va proclamar tercer al Campionat Català de Supercross dintre de la Categoria SX1.

Atentament
Anna Maria Piña Díaz
A.E Escuderia Martorellles

Alexis ha dit...

Hola,

Moltes felicitas a tu personalment Sergi i també a l´Escuderia Martorelles.

Salut

Anònim ha dit...

Ayer pude ver en TV el reportage sobre la carrera de Martorelles,y la verdad es que quiero felicitar a los piltos locales que consiguieron los titulos ya que es importante para el deporte de Martorelles.
De nuevo felicidades y adelante.

Anònim ha dit...

Hoy nuestro querido ayuntamiento nos ha repartido la revista el mirall, vaya jartá!!! de mentiras que dicen, no se entiende nada antes de agosto estos de CIU reparten su revista donde presentan documentos del ayuntamiento donde queda constancia de la mala gestion y ahora casualmente antes de la feria sale que el pueblo tiene una gran salut economica, que despues de las fiestas se realizaran muchos projectos, QUE LASTIMA QUE TODOS LOS PROYECTOS CASUALMENTE SE HAGAN 7 MESES ANTES DE LAS ELECCIONES Y EN ESTOS ULTIMOS 7 AÑOS EL PUEBLO HA ESTADO PARALIZADO !!!

Espero como ciudadano que estos proyectos de mejora del pueblo no endeuden más al pueblo, no hace falta correr a última hora, los ciudadanos no somos TONTOS.

FELICES FIESTAS

Ahi que votar al PSC.

Jaume