20.3.10

XERRADA SOBRE EL PARC DE LA SERRALADA LITORAL

Molt interessant la xerrada que en Toni, del Parc de la Serralada Litoral, ens va fer divendres a la Biblioteca Montserrat Roig. Ens va explicar de forma resumida pero molt completa, què era el Parc, les activitats que es poden fer, els animals i plantes que podem trobar, etc. Al acabar ens va donar documentació per poder aprofitar tot lo que podem trobar-hi al Parc i que desconeixem.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

quina gentada... es llastima que aquets actes tinguin tan mala acollida pero potser si el fessin a un lloc mes accessible i centric i hauria mes gent

JORDI ha dit...

Jo penso que més que això (que també pot infulir, no ho dubto), si estiguesi millor publicitat o anunciat per tot el poble, crec que hi sería molt millor.
El problema es que la grant mayoría de gent del poble, ni ho sap que es fan aquets tipos d'events. Es un problema greu de comunicació.

Saluts.
Jordi

Adolf ha dit...

Estic d'acord amb el Jordi. Tot i que visc a Sta Mª, la gent de Martorelles es quixava de falta de difusió de les xerrades.
Tothom estima el Parc i la natura, cal molta més informació, és una demanda ciutadana de molta actualitat.

Toni Marí ha dit...

Hola :

moltes gracies per el teu post i resto a la teva disposició per qualsevol tema relacionat amb el parc.

Un somriure

Toni Marí
Centre de la Documentació del Parc de la Serralada Litoral
c.e.: psl.canboquet@diba.cat

francesc ha dit...

m'adhereixo a les queixes per la manca d'informacio, jo tampoc ho vaig veure enlloc i d'haver pogut m'haguera agradat molt poder assistir.

antondensi ha dit...

La manca d'informació es un mal endèmic de l'Ajuntament, sigui quin sigui el partit que governi. Jo pensava que aquesta vegada hi havia intenció de solucionar-ho però continuem igual.
Antonio

Biblioteca ha dit...

Gràcies per les vostres aportacions, la xerrada va ser realment interessant i al final vam ser 20 persones de públic/oients.
Pel que fa a la difusió, l'activitat estava anunciada a la guia d'activitats del poble, amb cartells als plafons informatius del poble, a l'agenda del diari Contrapunt i a la guia d'activitats i bloc de la biblio:
http://bibliotecamartorelles.blogspot.com
També enviem les activitats mensuals per correu electrònic a la gent que ens el facilita.

De totes maneres si sabeu de més llocs/formes de fer difusió de les activitats feu-nos-ho saber! Entre tots podem millorar-ho!

Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles
C. Santiago Tiffon, 21
Tel. 93 570 44 37
http://bibliotecamartorelles.blogspot.com

Adolf ha dit...

M'apunto l'adreça del bloc de la biblioteca al meu blog: somdedalt.
Segueixo dientque els temes de natura interessen molt a la gent d'avui dia.

JORDI ha dit...

Interessant saber l'adreça del bloc de la bibiloteca, però l'unic panel o plafon informatiu que "encara pot ser útil" és el que está davant de la farmacia Avd. Piera, per la meva opinió.
Referent els diaris, en sembla bé un altre canal, però una vegada llegeix la noticia en "demà te n'oblidas", hi és aixì, i més en el día a día que es viu.

Que em digeu de fer servir com canal divulgatiu d'informació les "botigues del poble"?, crec que és un bon punt per deixà informaciò, sempre que aquestes estiguin d'acord i sense que posin problemes, clar.
L'ideia dels panels electrónics informatius que ja va dir en certa ocasió l'Antonio, un altre canal d'informació pel poble i dels millors, ancare que potser ara no fos el millor moment per despesas, estudiar-lo en el futur.
Hi han alternatives de difusió de l'informació? i tant.

Com bé es diu en el bloc, la Natura és un tema d'interes per molta gent, i crec que 20 persones nomes de casi 5.000 habitants del poble, home no crec que sigui cap éxit de convocatoria colectiva, penso jo.

Saluts.
Jordi