8.3.10

LA GRAN NEVADA, 1ª PART

Gran sorpresa en el poble amb la gran nevada d'avui. La part dolenta: caos en el tràfic, problemes amb la gent gran, gent que no ha pogut arribar a casa des de la feina... La part bona: l'espectacle insòlit del nostre poble cobert de blanc, la canalla al carrer disfrutant al màxim i altres treient de l'armari la taula de snow per anar a la bòbila. Jo diria que hem arribat a uns 15 o 20 cm de neu.
-
VEURE LES PRIMERES FOTOS DE LA NEVADA

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb els temps que feia i fent fotos!!
Esperem que poc a poc es torni la tranquil•litat al poble, però ens hem de quedar amb aquestes fotos tan maques.

Neus

Mercè ha dit...

Quines fotos tan macas, son dignes de concurs fotografic,quina currada!,la meva nena ha quedat molt maca, gràcies i avui a fer mès fotos.

Mercè.

Anònim ha dit...

els avis diuen que desde el 62 no habien vist tal situacio sort que en aquella epoca no van haber tantes insidencies pero treient les incidencies la tarda d'ahir va ser historica i veure la gent feliç com es veia era molt satisfactori

Alexis ha dit...

Bona tarde antonio;

Ha estat un dia increïble els nens han disfrutat moltíssim, semblava que no estavam a Martorelles com cambia al paisatge, per cert unes fotos estupendes, la Masia de Carrancà un panorama de postal nadalenca.

Per cet,donar les gracies a la policia i a la brigada que van fer possible que es pugués cirular de mica en mica.

Salut

Anònim ha dit...

Jo recordo que per els any 74 o 75, tambe va fer una nevada molt forta i per sortir de Can sunyer, feian i va haver. Com anecdota, va haver alguna persona que posaba les cadenas a les rodes que no eran les motrius. Però en fì, aixo es el que passa en aquest nostre pais, que no estem preparats per cap inclemensia del temps que se sorti de lo normal. Aquesta nevada que hem patit la darrera setmana, a sigut si més no, un experiencia inolvidable, per els mès petits, i com no per a molts sud-americans que no havien vist mai la neu. Joan.