9.11.09

LAMENTABLE I VERGONYÓS

Aquest vespre he assistit a un espectacle que fa que, els que encara creiem en segons quins polítics, sentim vergonya amb les persones que ens representen.
S'ha celebrat a l'Ajuntament un "mini Ple" monográfic per tractar una moció presentada per CiU amb "la torna" del PSC, demanant la gratuitat del proper túnel que unirá Badalona amb Sant Fost.
No m'ho podia creure. CiU i PSC demanant que l'Ajuntament recoltzi la demanda de gratuitat i el govern rebutjan-la. I la mitja hora que ha durat el "mini Ple" ha sigut un seguiment estricta de la llei per part del Sr. Alcalde sensa possibilitat de debat. Suposo que amb la llei a la má, no hi ha rès a dir però que en el lloc on es decideixen les coses del nostre poble, no es pogui fer un debat es vergonyós.
I els ciutadans assistim atònits a aquest espectacle on som els convidats de pedra que no tenim dret a donar la nostra opinió.

61 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit antoni,

Jo vaig assistirla setmana passada a un ple de l'ajuntament de martorelles en els qual ja es va aprovar una moció que demanava la gratuïta del desdoblament de la b-500.Per què avui una altra?

Joan

Anònim ha dit...

Tienen tanto odio acumulado que no se ponen de acuerdo ni en algo tan claro como lo del peaje del túnel.
Que se vayan todos a su casa y que entre aire fresco de una vez.
SERGIO

Anònim ha dit...

Hola Antoni estic d'acord. No hi ha manera de que en aquest poble s'acabin les disputes personals entre aquets personatges i el problema es que no veig cap recanvi. A veure si s'anima la gent que vol canvis i es presenten a les próximes eleccions.
Salut i endavant
JORDI

Adolf ha dit...

Quan en un Ajuntament uns governen contra els altres, la política i l'interès general de la població no serveix per res.
Amb l'aparició d'un grup Independent semblava que hi hauria aire fresc, però no hi ha ningú nou en el panorama polític, i es clar, estem al mateix lloc que abans. A Sta. Mª encara és pitxor, el mateix partit de sempre amb cares noves, i es clar, estem al mateix lloc......

JORDI ha dit...

M'hagués agradat assistir a tal "espectacle", però com en altres ocasions i plens que he assistit, en aquest poble no hi ha gens que fer amb els representants polítics de la talla que tenim, ja m'ho imagino, de pena.
Referent al tema del peatge túnel B500, com sempre serà el poble que s'haurà de mobilitzar, i treure les castanyes del foc a tots aquests personatges.

Jo proposo l'obrir una plataforma reivindicativa popular amb recollida de signatures, contra el peatge túnel B500.
Serà l'única cosa que funcioni, sinó volem que ens espoliïn més aquests polítics que tenim amb aquest País.

Salutacions.
Jordi

Anònim ha dit...

potser donaries millor tu la talla Jordi. Monta una paradeta al mercat com fa ciu i recolleixes signatures.

Anònim ha dit...

Al primer Ple van votar a favor de demanar la gratuïtat del peatge, no?
El que no te sentit es fer dos plens per la mateixa proposta, amb diferents paraules segurament, però amb el mateix objectiu, peatge no.

Anònim ha dit...

Jo animo al Jordi a que es presenti, potser ho farà millor o també el podrem posar verd.

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb el que diu en Jordi, al menys dona la seva opinió i haurem de fer una plataforma popular per que si esperem a la colla de l'ajuntament anem apanyats.
MANEL

Adolf ha dit...

A Sant Fost ja fa temps que estan recollin signatures contra el possible peatge de la B-500.
La federació d'entitats veïnals, crec que és qui les recull.
Poseu-vos en contacte si coneixeu algú de les Ass. de Veïns de Sant Fost.

Anònim ha dit...

Els de CIU també ho fem al mercat.

Rafa

JORDI ha dit...

Hola Adolf:
Gracies per l'informaciò, pot ser que em possi en contacte amb algú de l'AV de Sant Fost.
Crec que entre tots tenim que anar a una, l'unió fa la força. I no solsament amb Sant Fost, també sería bo Sta.Mª Martorelles, que també hi son afectats els seus veins.
Si algú té alguna ideia millor, que ho digui, será ben binvugada.

Jordi
Saluts.

Anònim ha dit...

amic Jordi, crec que el equip de govern actual ja ha fet une estudi per ajuntar totes les entitats del poble-socials, esportives,, culturals. etc. Peró aixo, no es fa en dos días. En canvi, i com a salvados del poble o sigui: els de ciu.- en un clar efecte eletoraliste - ja han recollit firmes al marcadillo de Martorelles. Es penos i trist. Visca el nostre poble. Pep.phedstra

Marc Candela ha dit...

Realment, no m'estranya. Es vergonyós el què passa en la majoria de plens de Martorelles. El problema és el de sempre, que els polítics són els de sempre, no hi ha hagut una regeneració política i generacional...tots encasillats en els seus interessos, i sobretot l'espectacle trist de UXM i CiU barallant-se constantment per protagonsime, i aquest cas és el clar exemple.

El Ple aquest en questió va ser convocat per CiU i la seva extenció del PSC a la oposició amb una moció estandard demanant la gratuïtat pel peatge. UxM no volia que CiU s'enduies la foto, i convoca el govern municipal un ple d'urgencia per 2 dies abans amb una mació gairebé identica i amb la mateixa fi, la gartuïtat del peatge. En el Ple, CiU, per què no e sfaci la foto UxM i Inciativa, se'n va i manté el Ple...com us dic, patètic...així no s'avança cap enlloc.

Jo estic disposat i companys meus a fer de canvi i entrar gent nova, sense rancúnies personsals i sobretot gent jove que entenem la manera d efer política totalment diferent a la que es fa i sobretot sense cliantelisme.

Salut i bona nit!

Anònim ha dit...

Bon dia,

Discrepo de tu Marc, no crec que la solució siguis tu i els teus companys. ERC forma part d'aquest grup de partits polítics de sempre,ja que dintre estan d'una forma o una altra els mateixos. Les teves paraul.les em recorden les de un altre jove que també apareix com el salvador de la política a Martorelles, el jove Pertiñez. Visiteu el seu bloc i mireu el seu article "Regeneració política i democràtica a Martorelles". Una pena i una vergonya. Pensen que són gili...? Ja he vist la forma d'actuar d'ERC en dos temes, sempre de la ma dels amics de CIU: Can Bonafont i la Moció de l'independència. La primera agafar un equipament que no es podia aprofitar degut a les condicions del testament i ocasionar més endeutament al municipi. I el segòn, aquests que tant teniu la paraul.la "participació" a la boca, presenteu CIU i ERC una moció, que primer no heu acordat ni parlat amb cap partit polític i el més greu, no heu tingut en compte a la societat martorellesenca per que la recolzès. Aquesta és la nova opció política que proposeu? Ja estem farts de tanta hipocresia. Si no ho sabeu fer millor, us quedeu a casa.

L'avi Pep

Anònim ha dit...

Jo estic bastant d'acord amb l'avi Pep. El proper govern ho decidiran les urnes i no necessitem cap salvador. El problema, avi Pep es que fa falta gent nova i de moment no es veu per enlloc.
MANEL

Anònim ha dit...

Feliçito al avi Pep, potser amb la seva experiencia a la vida, ens pot donar algun consel que altre
josep

Anònim ha dit...

Tot son rancunias, estic d,acord, pero de qui son las rancunias?? potser que us ho feu mirar srs. de CIU
el que no es pot aceptar es el circ que es monta. Si es vota una moció i al cap d,uns dies hi ha un altre ple pel mateix, perque el srs. de CIU es van axecar i marxar??? no podian afegir-se i anar tots a una ???
no entenc la politica

cris

Anònim ha dit...

Si no he entendido mal Antonio, dices que el gobierno de Martorellas votó a favor del peaje??? (en contra de que no haiga peaje, que es lo mismo)? Se han vuelto locos!? Votaron en contra por que CiU pedía la gratuidad? Esto es lo más!

Anònim ha dit...

Hace poco me he sumado al grupo de CIU para hacer algo por el pueblo. Respaldo totalmente la propuesta y actuación de CIU y PSC.
Se puede leer en los periódicos. Presentaron un pleno para pedir la gratuidad. Luego el alcalde lo convocó, pero convocando otro pleno antes para hablar de lo mismo en base a su moción. Los de la oposición se fueron del 1º pleno porqué anteriormente ya se había convocado uno para hablar de ello. Así los que teóricamente GOBIERNAN, representándonos en el ayuntamiento, un día votaron a favor del peaje y otro en contra. Lo veo patético y vergonzoso. Ahora lo que tendrían que hacer CIU y PSC es decirle al SR. alcalde que pague de su bolsillo el pleno fantasma que convocó por cañetes

Anònim ha dit...

El que haurien de fer els de ciu es no cobrar per cap ple. Molt parlar de les pujades de l'equip de govern pero ells no s'han queixat de fa mesos de cobrar quasi 200 euros per ple que dura entre una hora i dos. La pela es la pela i aquesta no molesta

Anònim ha dit...

Tinc estes que en el primer ple es va votar NO AL PEATGE, igual que es demanava en el segon.
El que diu que s'ha unit a CIU, no te molt bona informació. L'equip de govern va vota a favor de la moció presentada per ells i redactada amb les seves paraules, i en el segon ple van votar en contra a la moció presentada i redactada amb les paraules de CIU.

JORDI ha dit...

Responent a més d'un en aquests comentaris, primer dir que jo no sóc ni pertany-ho a cap partit polític, per que d'entrada, no creo en ells tal com està constituïda la famosa llei de partits polítics. D'entrada ja fa més de 30 anys que es parla en canviar-la, i fins a ara que.......
Más d'un en la seva resposta se li vé fent demagògia barata, i de baixa cintura. A aquests que responen que des de l'Ajuntament ja s'està treballant a coordinar diversa entitats soci-culturals, depotivas i altres del poble per al tema del peatge túnel B500. Solament comentar que si hi ha voluntat de tot això, és fàcil, que publiquin en la WEB de l'Ajuntament, tots els moviments que s'estan fent en aquest tema, perquè el poble sàpiga bé que es fa. No ocorri com l'assumpte del pas de l'AVE per la llera del riu Besos, se sabia de sobres anys enrere que el projecte aprovat així ho contemplava. I es desperta l'Ajuntament de Martorelles, a fer una denúncia contra les obres (mesos abans de començar-les), per riscos a possibles inundacions al poligon.
Això sona a acudit........, així es pensa tractar el tema de la B500?
Per cert, aquí ningú va de salvador de pàtries ni res que s'assembli (tema recollida signatures). L'única cosa que es pretén és que el poble pugui ser beneficiat en la millor mesura possible, sobre aquest tema. I veure realment, que els polítics en el seu Ajuntament han pensat en això, i al menys ho han intentat. Es necesiten fets, NO PARAULES a l'aire.

Jordi

Anònim ha dit...

Tendriays que firmar los comentarios, que se os ve el plumero como dice Jordi. En lugar de escribir tanto en el blog del Antonio tendríays que trabajar un poco señores concejales de Unidos. Yo ya he dicho dónde estoy antes para que no haya dudas, pero algunos decis cosas tan concretas que ni yo las sé que estoy con CIU. Solo se saben estas cosas estando en el Ayntament. Poner como dice Jordi en la web la información de todo esto de la b500, en lugar de ocultaros aquí como falsos ciudadanos. No hace falta poner el nombre, solo con decir : soy concejal del gobierno ya bastaría. Yo el nombre no lo voy a poner con lo locos que están algunos, pero digo a quién apoyo.

Anònim ha dit...

Quina pena em feu tots. Els de un color i els de un altre. Si us possesiu d'acord Martorelles seria una altra, però només penseu en el vostre interés. I també aquests que tenen solucions però no fan més que donar-les en un bloc i no proposar-les per altres vies a veure si els que governen desperten i els que fan oposició fan alguna cosa més que queixar-se.

Maria

Anònim ha dit...

Que animao está la cosa. Esto le va gustar al Anónimo (que tampoco das el nombre, tanto que te quejas, aunque diches de que partido eres): La cosa es...........

Avi Pep = Alcalde de Martorellas

Anònim ha dit...

Maria no et fiquis amb el nostre Antonio, perquè gracias a ell ens enterem de moltes coses que l'Ajuntament intenta amagar als ciutadans. Es una opció molt lliure que tingui aquest bloc i el miro bastant. Ssisisi, avi pep alcalde camuflat. Crec almenos que els de ERC i CIU stan renovant i, ja ficarse am ells abans de comensar només pot ser un. Avi Pep dimisió!! que ya portes mols anys en l'Ajuntament i no fas res.

Carmen García

JORDI ha dit...

Hola Maria:
Com ja vaig dir anteriorment, si hi ha algú que tingui millors ideias que ho fagi, el tema va per tots. Ja es penos, que siguin els ciutadans els que tinguin que proposa coses, i no els politics en l'Ajuntament els que resolgin els nostres problemes.
No ens oblidem, que som nosaltres els ciutadans el poble, els que PAGUEM els seus SALARIS.
Per cert, gracies aquest "blog" de l'Antonio algú pot saber que es "cuina en el poble".
Ja m'agradaría disposá d'altres einas eficients per aquest comentaris foren directes a l'Ajuntament.

"Srs. polítics" de Martorelles com vaig dir, FETS i no PARAULES vuides en els plens, i menys creuament de rencunies.

Jordi

Anònim ha dit...

Hola Carmen Garcia o alguno de CIU camuflado. Los tuyos ya llevan tambien mucho por el ayuntamiento y que hicieron? Un campo de futbol? Y unas bonitas casas para ellos mismos. Familia Mompel fuera del ayuntamiento

Anònim ha dit...

Madre mia, como está el patio ¡¡¡¡
Que verguenza, solo sabeis que criticar ,
Juana

Anònim ha dit...

estoy de acuerdo con el último anónimo, para MI quisiera una de las casas que tienen los Mompel con el empleo que tengo jamás lo conseguire, me tengo que conformar con mi pisito de 70 m2 y gracias

Anònim ha dit...

Esto se está poniendo peor que en SANTACO.........., ya me entendeis, no?????

Alexis ha dit...

Hola buenas;
Después de leer todos vuestros comentarios, salta a la vista que la gente está muy quemada con los políticos, yo como mienbro de CIU, os pediria que se empezara a olvidar los temas personales contra los políticos, ya que es agua pasada, y nos centraramos TODOS en ver que es lo mejor para nuestro pueblo,en el nuevo comité local de CIU, somos todos gente joven con ganas de tirar adelante este pueblo y todas las ideas que llebamos a cabo,la carpa del mercadillo , recogida de firmas tema B-500,etc.. creemos que es una manera de hacer participe al pueblo de las decisiones que se toman en el ayuntamiento
De verdad la gente joven queremos cambiar todo esto.

P.D.: Si alguien esta interesado o tiene ideas de como cambiar nuestro pueblo podeis formar parte de nuestro grupo.

Un saludo.

Anònim ha dit...

Hola Alexis:
Como muy bien dices la gente esta "muy quemada" con los políticos, y como para no estarlo con lo que se ve y escucha cada día. Y seguro que es un porcentaje ínfimo con lo que queda por salir. Hasta que en este país, no hayan listas abiertas en los partidos, los políticos hagan y presenten declaración patrimonial jurada de todos sus bienes (y de su familia), presenten su I.R.P.F públicamente cada año, esto no tiene SOLUCION, ni se cambiará NADA. Es decir, ningún partido político tiene la valentía de ofrecer y HACER esto públicamente.

Por mucha voluntad que pongas y joven que seas, estas subordinado a una "cúpula dedocrática" en tu partido, en este caso con las siglas de CiU.
Por cierto, si tu partido ofrece todo lo que he comentado, teneis mi VOTO SEGURO.

Que tengas suerte!!!!!

Anònim ha dit...

Lo que ofrecen los de Convergencia es mucha palabreria pero mirad lo que hizo con el pueblo el Mompel, y encima van de salvadores.
Juan

Anònim ha dit...

Palabrería la del Ayuntamiento que no contestan ni las instancias no saben más que mentir.. solo basta leer el mirall. Alexis, mi familia y yo seguramente vamos a volver a votar porque también me dáis confianza y soys los únicos que podeis ganar a estos de ahora, pero no nos defraudeis.

Anònim ha dit...

Hola buenas;
Una cosilla me he enterado que el ayuntamiento,despues de hacer el riculo votando en contra de la B-500 y intentar joder al pueblo, ahora que encabezar una plataforma en contra de la B-500, sinceramente me parece una verguenza y ser un caradura hacer una cosa ha escondidas y de cara a la gente " el pueblo" intentar quedar bien.

NO LO DEBERIAMOS PERMITIR!!!!!

Saludos

Alexis ha dit...

hola;

Simplemente decir que dejemos el pasado a un lado, es agua pasada, miremos el presente y futuro de nuestro pueblo.

En CIU estamos haciendo una oposicion dura, esto no significa que estemos en contra con todo lo que se haga en el pueblo, sino al reves, estamos a favor de todo lo que sea mejorar nuestro pueblo,pero eso sí, haciendo las cosas bien hechas.
Llebamos tiempo alertando al ayuntamiento sobre el trazado del AVE y sobre el peaje de la b-500, simplemente hacen oidos sordos a nuestras sugerencias.

Queremos que Martorelles sea un pueblo referente en la comarca.

Anònim ha dit...

Todo plabrerías y comentarios de pasillo. Haber si os presentais TODOS los representantes de partidos políticos que hay en el Ayuntamiento el próximo Jueves 19 en el "Casal d'avis", y haber que le explicais al pueblo lo que se está haciendo con el tema de la B-500.
Estará bien que en los plenos se VOTE en contra, y aquí nos vendan la MOTO que van a crear alguna plataforma popular, eh??????

Por cierto Alexis, NO comentas nada referente al tema de listas abiertas, transparencia, y la famosa ley electoral de partidos políticos que tanto está ahora en boca de todos los políticos. También CiU se apunta al carro ??????, o será otra farsa de nuestros políticos que no dejan la poltrona ni con AGUA HIRVIENDO.

Anònim ha dit...

sr. alexis. como sabrá las personas que están actualmente en el gobierno de Martorelles. - a todos los efectos- son ciudadanos como nosotros que pagan los mismos impuestos, y les preocupa tanto o más que a nosotros el futuro de nuestro pueblo. Podrán estar acertados o, no, tomando decisiones, equivocarse es de humanos. Seguro que en los gobiernos anteriores, también tomaron decisiones equivocadas. Sí Ud. conoce a alguien que haya sido regidor o alcalde anteriormente, pregunteles. Por ejemplo. al Sr. Mompel. Seguro que sí pudiera volver atras, hoy otro gallo le cantaría. de acuerdo..??? josép

Alexis ha dit...

Buenas;

Para no hacer un monotema con las listas abiertas, simplemente decir que, quien quiera participar en mejorar nuestro pueblo puede incorporarse a nuestro grupo cuando quiera, estaremos encantados.

Por otro lado,yo en ningun momento he dicho que en los anteriores gobiernos de CIU se tomaron siempre las decisiones correctas, seguro que hay cosas a mejorar,por ese motivo des de la oposicion intentamos alertar al gobierno para que se hagan las cosas lo mejor posible.

Para acabar, espero hacer cambiar vuestra opinion mediante el trabajo que estamos realizando para intentar enderezar nuestro pueblo.

Un saludo

Anònim ha dit...

Pues empieza cambiando al Sr. Mompel (señor por educación). Monto un buen espectaculo en el último pleno insultando. Tu Antonio puedes dar constancia. Te vi allá. Saludos. Juan

JORDI ha dit...

Hola Alexis:
Em sembla que això de les llistes obertes i la transparència, encara no ho has agafat, o no t'interessa agafar-lo, però dejem-ho aquí. Vas en la línia dels polítics, segueix en ella, ara ja es perquè estas militant, creus en la manipulació jeràrquica dels partits i la defensa de les poltrones?, i pot ser, no en resoldre problemes cara a cara al ciutada?.

Encertat el comentari sobre Sr. Mompel, i ull, la resta dels representates dels partits en l'Ajuntament tampoc es queden enrere, falta molta educació i respecte entre ells.

Tampoc respons al que es comenta en la propera convocatòria en el 'Casal d'Avis' sobre el peatge de la B-500. Hi sere-ho TOT l'espectre polític representatiu del poble?, seria interesantísim oir els comentaris dels seus "representants" per a tot el poble.
Per cert, el "treball" (paraula rara en la terminología de molts polítics) es demostra amb FETS, i no paraules, i lamentablement en aquest poble sobren paraules, i pocs FETS es veuen.

Jordi

Alexis ha dit...

Buenas;

Sobre la reunión en el casal d´avis, yo personalmente si que iré.

Un saludo.

Anònim ha dit...

La reunió del dijous al casal d´avis per el tema de la B500. será un pas més per tal d´aconsaguir, que no ens impósin el peatge. De tota manera, jo penso que no ni aura prou. Els polítics farán el que els interesi en funció de les propéres eleccions de l´any vinen..? Per tan, demá dijous será- o tindria que ser- un ácte amb tota normalitat..?? Ja ho veurem. Pep

ANTONIO ha dit...

Allá ens veurem. Espero que la sala es quedi petita. Veurem qui va de l'equip de govern...
Antonio

JORDI ha dit...

Farem tot el que sigui possible i de forma democràtica és clar, perquè el peatge de la B-500 mai arribi a ser una realitat.
No ens hem de rendir tot just començar als peus dels polítics, i ull amb els interessos electoralistes dels partits, a la fi de l'any que ve 2010 tenim eleccions a Catalunya. No ens deixem manipular per ells.

Antonio, desig el mateix que tu, que no càpiga ni una agulla, això ho hem de llençar endavant i ara.

I qui vindrá dels nostres representants polítics de l'Ajuntament? Bona pregunta.

Jordi

Anònim ha dit...

Penso que mes qui vindra dels politics es veure amb quina actitud venen o si en lloc de col.laborar es dediquen a llençar-se trastos i insults

Anònim ha dit...

He llegit que l'artur mas a sant fost va manifestar que si arriba a ser el proper President de la Generalitat treura el peatge. Estic d''acord amb ell Jordi, menys paraul.les i mes fets. Jo soc dels que creu que el Mas arribara a President pero tambe tinc clar que a no ha treura el peatge. La pela es la pela. Despres dient que ell tripartit va atorgar la concessio a TABASA i no pot cancel.lar el contracte ja es justificara. Temps al temps

Anònim ha dit...

Penso que sobre las 20:00h

Anònim ha dit...

Tinc entes que el qui ha convocat aquest acte per avui, es el sr. Touzon de ICV. i simplement, es limitarà a informar dels objectius a seguir per aconseguir el que tots volem.¡¡¡ NO PEATGE A LA B500!!!. Per tan, no espero cap intenció- del fet d´escombrar cap a casa- per part dels polítics asistens. Es la meva opinió. Pep

Anònim ha dit...

aixó es un fastic. El que diuen que l,equip de govern va votar en contra de la gratuitat del peatge de la B500 NO SAP EL QUE DIU, o potser si que ho sap i ho diu per montar maranya. Aviam si ens informem millor, i no es diuen mentides.
Miquel

Anònim ha dit...

Buenas yo estube en los dos plenos referentes a la b-500, tengo que decir que primero PSC-CIU pidieron la gratuidad y el equipo de gobierno haciendo un abuso de poder presento dias antes del que ya se habia concedido para discutir este tema b-500 un pleno, de esta manera y como siempre se intentan joder entre los partidos en vez de mirar por el pueblo, por eso psc-ciu se marcharon de la sala y al otro pleno el gobierno voto NO a la gratuidad del peaje.


Javier

Adolf ha dit...

No us esvereu !!!!
Quan el pati (la societat civil) es revolta, és que els representants del poble (polítics escollits)no fan la feina que els han encomanat.
Seguiu amb el debat. El tema del peatge de la B-500 només és una punta de llança del que passa a Martorelles.
LA SOCIETAT CIVIL QUE NO PARI, QUE NO CALLI !!!!!!

Anònim ha dit...

Amíc Adolf, a cap polític se li encomana la feina que ha de fer. Crec que ells, -en el día a día- s´han d´anticipar i preveu-re el que el poble necesita, i em consta que ja ho están fen. Com es lógic la oposició no ho veu aixi, i només es preocupan de crear alarmisme, confondre a la gent, i sí poden -de pas- crear petites revoltes. Crec que aquests típus d´acció son ¨lícits¨ peró s´haurian de fer amb més educació i respecte. L´oposisiò, está masa desesperada,i CIU no es mereix se representada a Martorelles per gent (IRREVERENT) Bon cap de setmana. Pep.

Anònim ha dit...

Amic Adolf, quina veritat dius, com punys, això que el representants del poble no fan la feina que els han encomanat. Sino fora así, els ciutadans no demanarían cap acte civil a banda ni empenyarían plataformes.

Pep, i no te confonguis, la feina del polític es fer atendre el seu poble, i aquesta feina no sé está fen en l'Ajuntament com cal, mal informat.
Per cert, l'oposiciò te tot dret democrátic de ser-hi, ja que va sortit de les urnes del poble, i no més aquest pot posar o treura.

Les "dictadures" al fin ja son el pasat, el menyns en Europa.

Anònim ha dit...

perdonem anónim, d'acor que les urnes fan que els polítics entrin al ajuntament per quatre anys peró quan una persona -te un mínim de dignitat i vergonya- el que ha de fer, es retirarse de la política. i donar pas a gent que pogui reconduir el rumb per camins que ciu de marorelles a perdut ja fa temps. els 620 vots de uxm crec que abans eran de ciu. Perqué.? Pep.

Anònim ha dit...

Pep, mentres el partits polítics tinguin llistes tancades, això es un mal que sempre es patirá, i és un gran "cancer" de la nostre política, entre altres del sistema.
S'ha de votar principalment a una "persona" no a unes sigles, però per desgracia, els polítics d'aquest país això no els interesa llens ni mica.

Anònim ha dit...

Als pobles petits, lo que es fa -principalment - es votar a la persona donat que es coneguda per a tothom. A quest fet, tindría que ser una aventatge, peró a vagades aixó, surt (raba) donat que els que reperesentan a unes siglas es deuen a les directrius que els hi marquen dèsde la mateixa comarca. DE tota manera, sí un alcalde te ganes de fer-ho be, segur que el poble en surtirá sempre beneficiat. Pep.

Anònim ha dit...

Hola Pep, totalment d'acord lo que dius, si un alcalde te ganes de fer-ho bé, segur que el poble surtirá endavant. Però, el problema ja comença llegin en premsa que nomes el 14% del polítics del parlament tenen dedicaçió exclusiva, la resta te altres ocupacions (negocis, tertulians en radio, escriuen en premsa, ....). Si els que diem polítics de primera llínea NO ESTAN COMPROMESOS en las sevas tascas para ajudar al poble, que faran aquest "polítics" de pobles petits com els nostres ????
Sin més comentaris, Pep.
Necesitem polítics "profesionals", igual quan les nostres empresas ens demanan gent profesionals. Això el poble deuría de exigir-ho, com, per example VOTAN en blanc, "castig els polítics".

Anònim ha dit...

Hola anónim. Estic d'acord amb tú, sería fantastic que els politics de pobles petits siguesin profesionals i, a les hores no caldrian tans técnics per¨assesorar¨ i menys sous a pagar. De tota manera, jo crec que un ajuntament com el nostre que governa menys de 5000 habitans. Amb un bon financer que porti els números com si fos una empresa em tindriam prou. per assesoraments técnics, sub-contractar-los quan es nessesitin. Pep.