16.5.09

CAMPUS ESPORTIUS A PREUS PROHIBITIUS

En Jordi m'ha fet arribar aquest text. Personalment no m'agrada gens la demagògia però resulta xocant, amb la crisi actual, llegir aquestes noticies després del tema de l'augment del 38%.
Aquest es el text d'en Jordi:
-
M'agradaria que si us plau posessis en el teu Blog uns comentaris que es van produir ahir pels pares, arran d'un fullet informatiu que van donar als nens sobre l'assumpte "Campus Esportiu 2009" organitzat per l'Ajuntament de Martorelles.

Títol de l'article: Preus populars?

Breument comentar per si algú no s'ha donat per assabentat, que estem immersos en una "crisi", on solament a Catalunya hi ha 1.000.000 de desocupats, es produïxen cada dia uns quants ERT, i empreses que tanquen. Amb aquest panorama, als nostres polítics se'ls ompli la boca de vetllar per les polítiques socials dels ciutadans, i a nosaltres de oir tots els dies el qual aplicaran les mateixes, i altres tipus d'ajudes per a sortir d'aquest "maleït forat".

Solament unes dades respecte al Campus Esportiu 2009:

Preu sol activitats per nen:
1 setmana estada 50€
2 setmanes 100€
3 setmanes 145€
4 setmanes 185€
5 setmanes 210€
Servei menjador: 40€ setmana afegir per nen.
Crec que 8€ diaris el menjar per a un nen ens 8 i 15 anys, ens sembla bastant excessiu. No cal dir els preus de les activitats.

Que passa amb aquells pares que no poden contar amb ajuda de la família, mentre ells han de seguir treballant (i el qual encara pugués), per a guanyar un salari al que amb molta sort se li pot dir "mil eurista".

Senyors de l'Ajuntament, no els sembla el moment adequat per a una reflexió i una política coherent al que promulguen en els mitjans? Ja n'hi ha prou d'enganys als ciutadans.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperaremos en vano la respuesta del Ayuntamiento. Del Soria me creo muchas cosas pero me gustaria saber la opinion del proximo alcalde Sr. Velasco, pero seguro que no dira nada
Juan

JORDI ha dit...

Contestant al Sr.Carrión:

Que sort que als monitors se'ls ha pujat el sou, m'alegro molt per ells per descomptat, però creo que una gran majoria de treballadors d'aquest país no han tingut la mateixa sort. És més, molts han perdut la seva ocupació.
Però sense entrar mes en detalls, l'única cosa que detallo, és que em sembla intolerable que aquests preus siguin transmesos directament al ciutadà, quan llegeixo notícies que s'han pujat el sou a persones en l'Ajuntament un 38%, i no hauran estat segur, a funcionaris de primera escala. On son els ajuts socials, senyors polítics? El sistema finacier, la banca o pot ser en la butxaca d'algún polític més?

Potser aquests preus es justifiquin per a vostè, això sí, perquè puguin pal·liar o absorbir aquesta desmesurada i increible pujada salarial d'un 38%. M'agradaria que es passés pels col·legis del poble, i premés l'opinió dels pares haver la conclusió que treia.

La de vosté, aquí no passa res, el país va vent en popa.

Jordi Belzunce

Anònim ha dit...

Aixó contan que nomès tinguis un fill,que si ja tens dos o més ja ni t,explico el que puja,peró aqui passa com tot,no hiha competència,o lo tomas o lo dejas perque esclàr estém parlant dels nostres fills no de animalets que li pots deixar a qualsevol,que hi farem.Per cert a una mare i amiga meva li van respodre a l,atenció ciutadana de l,ajuntament que si no estava contenta ,per aixó estáven els avis.Molt intel.ligent la resposta però resulta que aquesta criatura no te avis,i si els té no l,importa a ningú.Así qualsevol pot ocupar un carrec a l,ajuntament que asi va el poble.
Mercè Casado.

JORDI ha dit...

Em semblen molt bé totes aquestes paraules i mensages d'intenció. Llavors que l'Ajuntament reacione amb alguna mesura impulsora per a poder facilitar a la gent una ajuda per a aquest tema.

Em sembla molt bé que s'ajudi al que mes ho necessiti, però que es faci. Encara queda més d'un mes i mig perquè es puguin iniciar les activitats del Casal; i el moviment que no li càpiga el menor dubte es demostra caminant.

Em reitero, premi l'opinió dels pares a la sortida dels dos col·legis públics que té aquest municipi, i expliqui això mateix que diu en el seu comentari. I tindrà una idea molt clara del que opinen els pares dels preus.
I que consti per si hagués algun dubte, que una gran majoria de persones que podrien usar aquest servei, és per que no els queda mes remei, no és un capritx.

Molt em temo que com sempre quedi tot en un missatge sense contingut, tot paraules buides dels "polítics" del nostre Ajuntament. I com sempre rés de rés.

Jordi Belzunce

Anònim ha dit...

Veo que l'Albert es el único que sabe de que habla, el resto lo de siempre protestar sin saber porque lo hacen,

JORDI ha dit...

El menys l'Albert dona contestas i es veu que intenta fer quelcom, i veu que está lluitán contra molins de vent.
Cosa que "l'Anonim" que va escriura previ a la seva última resposta, es un referent a la inteligencia cultivada que tenim amb aquest poble, pel que es veu.

La resta del poble es tonto i no sap el que diu, no mes paga impostos i veu increments salarials del 38% en l'Ajuntament.

Ja veieu com ens va a tots en aquest país.

Gracies Albert per els teus comentaris.

Jordi Belzunce

antondensi ha dit...

Penso que tant l'Albert com en Jordi tenen raó. L'Albert es una persona molt implicada i que está fent una molt bona feina, dedicant el seu temps lliure als joves del poble i de forma totalment altruista. En Jordi expressa l'opinió generalitzada de que en temps de crisi com estem, l'Ajuntament hauria de donar exemple als ciutadans que paguem els seus sous i no donar l'espectacle dels augments desorbitats.
Felicitats als dos per el debat. Tant de bó que molta més gent es preocupés pel que passa al nostre poble.
Antonio

vikito ha dit...

L'albert te raó en tot el que ha dit.. suposo que a tots els que estem ficats en el mon del lleure aquest temes fan que necessitem dir la nostra... ;)

Suposo que l'ajuntament tindrà el detall d'oferir els carrecs de monitor i director del casal a tots aquells joves amb titulacions de monitor i director de lleure que durant tot l'any estan fent de Caps o monitors de forma altruista i voluntaria amb nens/es del poble en les diferents associacions de lleure que existeixen...

Seria tot un detall... ;)

una abraçada a tots i tal com ha dit antonio Felicitats pels cometaris!

vikito ha dit...

casualment avui m'ha arribat la informació el casal d'estiu (ludosport) que organitza l'jauntament de Sant Fost, jo he estat monitor molts anys d'aquest casal i veig que comparant el temps que fa d'això i els preus que es demanen, i crec que son molt coherents...

a nivell de comparació i per ampliar mes la vostra informació, us passo els preus:
Ludosport colonies.: 240
Setmana opcional 1a: 55
Setmana opcional 2a:77

ludosportPetits: 210
Sense colonies: 179

Veig que els preus son mes o menus igualats, tot i que no se si el cdasal esportiu de martorelles te o no, colonies..

JORDI ha dit...

Malgrat tot això, no em neguéssiu que, si no posen alguna ajuda o subvenció a la gent ja em dire-ho quins pares podan suportar encara que sigui solament 3 setmanes de Casal i menjador.

Amb la que està caient ahi fora!!!!.

Salutacions, i gràcies pels teus comentaris VIKITO.

JORDI ha dit...

Sembla ser que, el que es proposava en aquest tema amb els nostres comentaris, no és "Ciència Ficció", l'Ajuntament de Mollet ho ha vist mes clar que el nostre de Martorelles.

Si us plau, llegir-ho la notícia que apareix en el "Contrapunt" d'ahir dia 22.

Mollet aprova "nous ajuts" per als casals d'estiu.

Simplement, exempladora i sense necessitat de mes comentaris, ja que donaría per molt. Apuntar finalment els comentaris del batlle Sr. Monràs (simplement: chapeau).

Que llàstima de "polítics" que tenim a Martorelles, eh "Anonimo".

Jordi.