25.4.09

CONCERT DE MÚSICA A LA MARINETA

Organitzat per la Fundació ROKPA de Mollet del Vallès i a benefici de l'Escola de Noies de Gannan, al Tibet, es va celebrar ahir divendres un concert d'alumnes de l'Escola de Música de Sant Fost. Sota la direcció de la Rita, l'Ignasi i l'Anna Valls, els alumnes van oferir un concert amb obres clássiques, populars i música de pel.lícules. Com a cloenda, el taller de cant coral va cantar "Vois sur ton chemin" de la pel.lícula "Los chicos del coro".
-
CLICKANT AQUI, més fotos...
-





7 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Hola Antonio!,a mi com sempre m,agrada molt,pèro trobo que sempre son temes una mica repetitius els que tocan,sobre tot en piano,per exemple la pianista Suzanne Cianni a mi m'encanta i te temes maquissims,la peli(el piano),etc...repeteixo m'encanta.

antondensi ha dit...

Hola Anónimo, a mi també m'agrada la Suzanne Ciani però crec que la música de la pel.licula El Piano, no es d'ella sino d'en Michael Nyman.
Antonio

Anònim ha dit...

Si,tens raó es de michael nyman, no em vaig expresar bé.Salutacións.

Anònim ha dit...

A mi me va agradar molt tant els instruments com el cor.
Jordi

mercè ha dit...

Jo sèmpre acabo emocionant-me,i aixó que la meva encara no toca cap instrument, el dia que surti....aquell dia no em fagis cap foto Antonio.
Mercè.

antondensi ha dit...

Estaré amb l'objectiu preparat per captar les llàgrimes...
Antonio

Anònim ha dit...

No es pot més que felicitar a tots aquests cracks i als "papes i mames" que els heu animat a apuntar-se a estudiar solfeig i instrument. Llàstima haver-m'ho perdut. La música és bellesa en estat pur. Us recomano un pianista m'encanta: Ludovico Einaudi.