23.1.09

EL MIRALL, INFORMACIÓ? PROPAGANDA?


Estic totalment convençut de que es necessaria una revista com EL MIRALL per el nostre poble. Penso que té un disseny molt bó i atractiu per la lectura i crec que es un mitjá molt important per donar a conèixer las actuacions i projectes de l’Ajuntament, associacions i qualsevol altra activitat que es produeixi a Martorelles..
El problema es que EL MIRALL no cumpleix cap d’aquestes expectatives i personalment la considero buida de continguts i plena de anuncis.
Ja no existeixen col.laboracions de ciutadans ni associacions del poble i no sabem qui ni amb quin criteri es decideixen els continguts.
Potser es hora de valorar el cost i els resultats…

8 comentaris:

vikito ha dit...

Hola Toni, La veritat es que estic totalment d'acord amb tú, jo tb he notat canvis en el mirall... De fet mai deixava de compararla amb la revista alba de sant fost i sempre deia que tena molt que aprendre del mirall.. i tot i que encara ho penso crec, que aquesta ha perdut molt contigut...

Associacions, entitats i veïns de martorelles potencieu aquesta revista! tan de bo tornés a ser com era!

Una abraçada Toni!

Romuald ha dit...

Bon dia Antoni,

Comentar-vos que la propera setmana s'aprovaran les bases per adjudicar aquesta publicació en concurs públic amb un estalvis de més d'un 30% sobre l'actual i sense publicitat, amb la qual cosa tindrem més espai disponible.

Es faran les gestions oportunes per intentar recuperar les col.laboració de gent com tu que per diveses raons es va perdre així com l'implicació de les entitats i associacions.

Des de comunicació estem treballant per aconseguir recuperar l'idea original d'El Mirall, una revista informativa i participativa del poble.

Salutacions,

Romuald

Anònim ha dit...

No hi gent per que no volen per que jo i un company vem enviar varies vegades correus per poder-hi participar.

Anònim ha dit...

Hola a tots.
La persona encarregada dels correus de El Mirall podria confirmar si ha rebut el correu que vaig enviar per col·laborar a El Mirall. L'anunci demanava gent que volgues participar i no he rebut cap contestació.
Hem podiu respondre aquí sobre el tema?
Gràcies.

Anònim ha dit...

El mirall es una jarta de mentiras y informaciones falsas, si no mirar el ultimo ejemplar en la ultima pagina. De donde han sacado esa informacion????????

Anònim ha dit...

Bona nit Toni,
avui darrer dia que el Circ Raluy ocupa l'esplanada Carrancà, un espectacle de primer ordre, que passa pel nostre poble....interessantísim tractar-ho, un món desconegut per la majoria. Com aquest molts altres temes que al poble li agradaria d'informar-se. Sóc periodista, veïna de Martorelles, he col.laborat a alguns diaris catalans i moltes publicacions. Del pas del circ per Martorelles he escrit alguna cosa com d'altres. Caldria que no només quedéssin a un blog. Aposto decididament pel Mirall i aquí teniu una futura col.laboradora!
Berta Sánchez de L.

antondensi ha dit...

Hola Bert i gràcies per el teu comentari. Penso el mateix que tu. Jo volia penjar algunes fotos però al final no vaig poder anar-hi i només posaré un parell que vaig fer al vespre.
Amb referència al teu comentari sobre el Mirall, crec que seria molt bo que una periodista com tú col.laborés a la revista.
Jo no tinc cap vinculació amb la revista. Hauries de posar-te en contacte amb el regidor de comunicació de l'Ajuntament (Romuald Velasco).
Crec que falta gent com tu al poble.
Antonio

Romuald ha dit...

Bon dia Antoni,

Gràcies per posar-me en contacte amb la Berta. Em va agradar molt la seva il.lusió en col.laborar amb el nou projecte de El Mirall. Actualment estem reben moltes trucades d'imprentes interessades en fer la revista. No inclourà publicitat i esperem recuperar antics col.laboradors (entre ells tu) i a noves persones com la Berta.

Salutacions,

Romuald