11.5.09

SOBRE L'AUGMENT DE SOU DEL 38 %

Vaig llegir la noticia al Linia Vallès. El gerent de l'Ajuntament de Martorelles (càrrec de confiança de ICV) passava a cobrar 50.400 euros, més les despeses de la Seguretat Social. Aquesta quantitat sembla que representa un 38 % d'increment salarial. Aquests tipus de noticies son les que creen "alarma social" en un poble no massa content amb la tasca dels seus governants.
Crec que la persona que fa de gerent es un càrrec de confiança de l'actual alcalde Miquel Àngel Sòria. Si no vaig errat, aquest mes o el proper, el Sr. Sòria deixará de ser alcalde i li passaré el relleu, en virtut del pacte que van fer a les últimes eleccions, al Sr. Romuald Velasco. Es d'imaginar que l'actual gerent continuará com a càrrec de confiança del nou alcalde, per que si no es així ningú entendria rès...
Personalment em resulta impossible d'entendre aquestes decissions. Llegeixo que el Sr. Sòria diu que l'actual gerent es mereix aquest augment pels "resultats aconseguits".
Pensava que l'Ajuntament es una entitat pública on no existien aquestes coses. De totes formes m'agradaria saber si seguiran el mateix criteri amb la resta de personal que treballa a les oficines o al carrer i quan aconsegueixen bons resultats, també els hi pujaran el sou un 38 %....

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Antonio. Jo també ho he llegit i es una vergonya, estem cansats d'aquesta gent i ja s'ho trobaran però mentres tant s'aprofiten del que paguem entre tots.
Salut

Anònim ha dit...

Es una burla al ciudadano. Se blindan de la crisis y se rien de todos nosotros. Las proximas elecciones que se vayan todos a su casa.

vikito ha dit...

Ens toca viure en una epoca en la que sembla normal que hi hagi d'ajuntaments i equips de govern que pujen sous com es el cas de Martorelles i d'altres com el del poble vei, que creen carrecs de confiança per fer una feina que fins ara feien tecnics de l'ajuntament.. i tot això en temps de Crisis??'.. que noe stan preparats els que hi ha? tan necessaria es aquesta figura en aquest temps¿

Crisi.. Crisis..Crisis.. estem tan acostumats a escoltar aquestes paraules... que a vegades em de donar la raó a les persones que ens fan escoltar que no hi ha diners per fer segons quin tipus d'activitats, que s'ha de retallar el pressupost de la festa major, que farem un altre tipus d'obsequi mes barato per un acte concret perque no hi ha calers ( a la caminada me remito..), etc... i despres no pots dir res quan et trobes amb pujades de sous sense sentit o la creació de carrecs de confiança amb sous d'uns 14.000 euros..

Amb aquest calers es podrien fer moltes activitats culturas i juvenils durant mes d'un any...


Una abraçada a tots!!!

PD: Mol tbe Albert! Estic d'acord en l'anonimat de la gent.. pero alguns comentaris serien mes productius si portessin identificació.. ;)

ANTONIO ha dit...

Personalment m'agradaria que els comentaris no fossin anònims però si no son ofensius, hem de respectar la llibertat de cadascú.
Antonio

Anònim ha dit...

JORDI:

Totalment d'acord amb els comentaris d'Antonio. Mentres no siguin ofensius s`ha de respectar la llibertat de cadascú.
Jordi.