26.7.07

MARTORELLES NEWS

Si descomptem els tècnics de sò, les 2 amigues dels artistes i algún representant de l'Ajuntament, només 5 persones vam assistir-hi a l'excelent espectacle que van oferir dissabte nit al pati de Carancá, els artistes Jordi i Albert. Qui es el responsable a l'Ajuntament de la falta de públic a espectacles pagats amb els nostres diners???



Tres de la matinada del divendres al Cau de l'A. E. Galtzeran. Últims preparatius abans d'anar a l'aeroport de Girona per assistir-hi a la Jamboree de Londres. Cares de sòn però tots molt contents (Fotos de la Manuela).





Estat de la pintura del "pas cebra" que hi ha a la carretera amb el carrer Montseny. com aquest hi han uns quants al poble. La majoria de vehicles no el respecten. Esperem que ho hi hagi cap desgràcia.

Lamentable la brutisia a la part de dalt de Can Camp. Per anar cap a l'avinguda Piera,no hi han tanques de protecció devant dels vehicles, sempre está brut, etc.

23.7.07

CONCERT ORIOL PALAU ELÈCTRIC TRIO

El dissabte 21 vam disfrutar d'un excelent concert a càrrec del
Oriol Palau Elèctric Trio
. Bona música i molt bons intèrprets. Una gran nit encara que, com sempre, poc públic. Què passa al poble ? L'Ajuntament segueix amb la inexistent política de comunicació amb els ciutadans.




22.7.07

HOMENATGE AL SR. PELEGRÍ JUNQUERA

Dissabte 21 de Juliol. Al pati de la masía Can Carranca, es va celebrar un homenatge al Sr. Pelegrí Junquera impulsor de l'Associació GRUP DE VOLUNTARIS L'ABRAÇADA i del Casal d'Avis. La Lolita va fer la presentació amb anècdotes de quan eren joves, i després Joan Singla, Margarita Casanovas (regidora de Benestar Social) i els fills del Sr. Junquera van dir unes paraules. Les alumnes de l'Escola de Música de Martorelles, Ariadna Requena, i Irene Sánchez van tocar unes peces al violí acabant amb una sorpresa final que va ser l'interpretació del Cant dels Ocells d'en Pau Casals, que van preparar especialment per aquest acte. Els artistes Pepi Montesinos i Ricard Mira li van regalar una obra seva i vam acabar l'homenatge amb un pica pica amb vi i cava del pais.









SR. PELEGRI JUNQUERA (2)










16.7.07

FESTA DELS COMERCIANTS

El dissabte 14 de Maig, els comerciants del poble van organitzar una botifarrada popular. Vam sopar, ballar i al final es va fer un sorteig amb obsequis de diferentes botigues del poble. Va estar bé. El sopar un pel justet....








15.7.07

FESTA MAJOR STA. MARIA MARTORELLES

Festa Major de Sta. Maria de Martorelles. Els diables de Martorelles van fer un correfoc a la plaça.